M MUHAMMED98 Yumurta Üye Katılım 20 Tem 2025 Mesajlar 48 Tepkime puanı 8 Cumartesi saat 11:00'de #1 Arkadaşlar bugün bulduğu bir örümcek var. Bu örümceğe bakılır mı, nasıl bakılır, türü ne, yasal mı? Ekli dosyalar WhatsApp Image 2026-05-01 at 22.26.21 (1).jpeg 20.2 KB · Görüntüleme: 72
Çözüm 0959kedi Dün 15:54 da Gnaphosidae familyasının Zelotinae altfamilyasından. Bakımı konusuna bilgim yok. Bence bakmaya değmez ama size kalmış tabii. MUHAMMED98' Alıntı: yasal mı? Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de bakımı yasal tipik örümcek(Araneomorphae infratakımı) yok diye biliyorum.
Gnaphosidae familyasının Zelotinae altfamilyasından. Bakımı konusuna bilgim yok. Bence bakmaya değmez ama size kalmış tabii. MUHAMMED98' Alıntı: yasal mı? Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de bakımı yasal tipik örümcek(Araneomorphae infratakımı) yok diye biliyorum.
0959kedi Phragmotic Yardımsever Tespit Uzmanı Rehberkolik Üye Katılım 29 Şub 2024 Mesajlar 529 Çözümler 79 Tepkime puanı 827 Dün 15:54 da #2 Gnaphosidae familyasının Zelotinae altfamilyasından. Bakımı konusuna bilgim yok. Bence bakmaya değmez ama size kalmış tabii. MUHAMMED98' Alıntı: yasal mı? Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de bakımı yasal tipik örümcek(Araneomorphae infratakımı) yok diye biliyorum. Oyla 0 Downvote Çözüm
Gnaphosidae familyasının Zelotinae altfamilyasından. Bakımı konusuna bilgim yok. Bence bakmaya değmez ama size kalmış tabii. MUHAMMED98' Alıntı: yasal mı? Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de bakımı yasal tipik örümcek(Araneomorphae infratakımı) yok diye biliyorum.