Camponotus SP. Kraliçesi.Bu akşam saat 21.18 de Adana Sarıçam da bu kraliçe karıncayı buldum. Boyu 1,3cm, ışıkta koyu kahverengi parlıyor. Türünü öğrenebilir miyim lütfen?Ekli dosyayı görüntüle 68262Ekli dosyayı görüntüle 68263Ekli dosyayı görüntüle 68264
Peki hangi Camponotus alt türü olabilir acaba bir tahmininiz, bilginiz var mı?Camponotus SP. Kraliçesi.
Alttan fotoğraf atar mısınız ışık altında bide torax hafif kızıl mı benmi yanlış gördüm?Peki hangi Camponotus alt türü olabilir acaba bir tahmininiz, bilginiz var mı?
Tanaemyrmex altcinsinden davranış hakkında bilgim yok.Evet kızıl kahve gibi, bir de sormak istiyorum nedense dıştaki pamuğu hep böyle açıp suyun olduğu taraftaki pamuğa götürüyor. Bunu neden yapıyor, nasıl engelleyebilirim acaba? Ekli dosyayı görüntüle 68271
Test tüpü kurulumunun tam fotoğrafını atar mısınız fazla nemden rahatsız olmuş olabilir.Evet kızıl kahve gibi, bir de sormak istiyorum nedense dıştaki pamuğu hep böyle açıp suyun olduğu taraftaki pamuğa götürüyor. Bunu neden yapıyor, nasıl engelleyebilirim acaba? Ekli dosyayı görüntüle 68271
Su haznesi çok büyük nemden rahatsız olduğu için yaptı muhtemelen.Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Ekli dosyayı görüntüle 68272
Tamamdır o zaman onu ayarlayacağım çok teşekkür ederim cevaplarınız ve zaman ayırdığınız içinSu haznesi çok büyük nemden rahatsız olduğu için yaptı muhtemelen.
Muhtemelen öyle.Camponotus festai olma olasılığı nedir?
Bana da öyle geldi bakınca Festai dedim uçuş zamanı da şuan acaba hangi il de bulunduMuhtemelen öyle.
Zaten Adana'da bulunduğu yazıyor. Görünüşünden tür tespiti imkansız diyebilirim. Doğu'da olduğu için festai olma ihtimali daha yüksek.Bana da öyle geldi bakınca Festai dedim uçuş zamanı da şuan acaba hangi il de bulundu