Daha önceden türünü bilmediğim fotoğrafını çektiğim birkaç koloni atacağım ancak şu kalabalık dışarda olan koloniler neden dışarıda onu çözemedim neden dışarda olduğunda söylermisiniz
Cinsi Messor sp. koloni dışarıda değil, yuva girişi gibi düşünün orayı.Daha önceden türünü bilmediğim fotoğrafını çektiğim birkaç koloni atacağım ancak şu kalabalık dışarda olan koloniler neden dışarıda onu çözemedim neden dışarda olduğunda söylermisiniz
Kalabalık olan grubu bende merak ediyorumDaha önceden türünü bilmediğim fotoğrafını çektiğim birkaç koloni atacağım ancak şu kalabalık dışarda olan koloniler neden dışarıda onu çözemedim neden dışarda olduğunda söylermisiniz
Cinsi Messor sp. koloni dışarıda değil, yuva girişi gibi düşünün orayı.Daha önceden türünü bilmediğim fotoğrafını çektiğim birkaç koloni atacağım ancak şu kalabalık dışarda olan koloniler neden dışarıda onu çözemedim neden dışarda olduğunda söylermisiniz
ilk koloni messor onu biliyorum o biraz kahve rengi diye sormuştum ama 2. ve 3. fotoğraftakiler?Cinsi Messor sp. koloni dışarıda değil, yuva girişi gibi düşünün orayı.
Onlar görünmüyor bile. 2 hakkında yorum yapmak mümkün değil. 3 değil formicinae altfamilyasından.ilk koloni messor onu biliyorum o biraz kahve rengi diye sormuştum ama 2. ve 3. fotoğraftakiler?