Merhabalar, bugün Balıkesir Değirmen Boğazı Mesire Alanı'nda (Hava sıcaklığı: 29 derece, Nem: %65, Rüzgar: 15 mph olarak internet üzerinden kontrol ettim) 2 adet kraliçe bulduğumu düşünüyorum. Kanatları hala sırtlarında ancak etrafta koşarak kuytuya kaçmaya çalışıyorlardı. Bu yüzden çifleşmiş olabileceklerini düşünüyorum. İlkini (daha küçük olan) saat 11:20 civarı buldum. Diğerini ise (büyük olan) saat 14:00 civarında buldum. Bulduğum yerler birbirinden uzaktı. Hobide yeniyim ve ilk kraliçelerim o yüzde bilgim bir hayli az yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Görselleri aşağıda paylaşacağım. Bundan sonra ne yapmam gerektiği ile ilgili de bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Yukarıdaki görseller büyük olan kraliçeye ait diğerine göre biraz daha sakin tüpe daha çok alışmış gibi

Bu görseller ise diğer kraliçeye ait ancak çok hareketli olduğu için aşırı net resimler yakalayamadım.

Yukarıdaki görseller büyük olan kraliçeye ait diğerine göre biraz daha sakin tüpe daha çok alışmış gibi

Bu görseller ise diğer kraliçeye ait ancak çok hareketli olduğu için aşırı net resimler yakalayamadım.