3 tane karınca buldum uçuşuyorlardı kraliçe midir türleri nedir yardımcı olur musunuz?
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Anladım kanatlıları salıp Kanatsız olanı tüpe koyuyorum. Kanadı olmayan işçi çıkarırmı peki ?Messor cinsi kraliçe ve prensesler. Kanadı olmayını alıp, diğerlerini salabilirsiniz.
Birden fazla beslemek istiyorsanız, diğerlerini de tüpe setup yapıp koyabilirsiniz. Kanat dökerlerse tutabilirsiniz sonra onlarıda. Kanatsız olan yüksek ihtimalle başarılı şekilde işçi verecektir.Anladım kanatlıları salıp Kanatsız olanı tüpe koyuyorum. Kanadı olmayan işçi çıkarırmı peki ?
Birde Un kurdu gibi besinler ne zaman verilmeli hemen şimdi vermeli miyim
Kanat dökmeyen döllenmemiştir demek yanlış ama dökenlerin yüksek ihtimalle döllendiği söylenebilir. Besinin acelesi yok, yumurta verene kadar rahatsız etmeden kendi haline bırakın. Zaten yuvadan çıkarken vücutlarına besin depoluyorlar.Anladım kanatlıları salıp Kanatsız olanı tüpe koyuyorum. Kanadı olmayan işçi çıkarırmı peki ?
İlk işçiye kadar besleme yapmana gerek yok ilk işçide ise kabuklarını kırdıgın bırkac tohum vermen yeterli olurAnladım kanatlıları salıp Kanatsız olanı tüpe koyuyorum. Kanadı olmayan işçi çıkarırmı peki ?