Acaba döllenmiş mi?Camponotus tanaemyrmex alt cinsinden kraliçeler
Büyük ihtimalle evetAcaba döllenmiş mi?
Yaklaşık 2-3 saat oldu arada hepsi öyle yapıyor sonra düzeliyor galiba normal birşey.2. Fotoğrafta attınız kraliçelerden en altdakinin yere yattını gördüm fotorafta çıkan şansa bir şeymi yoksa hepmi öyle?
Pamuğu daha ince koyunca su sızdırıyor ve su tüpün 3/1i kadar şekerli su koydum pamuk suyu emdiği için öyle gözüküyor. Evet sarsıntıszın karanlık ortamda bulunduryorum.fotoğrafa baktığımda pamuğun çok kalın ve suyun az oldunu görüyorum birde karıncaları sarsıtısız ve karınlık bir ortamda bulurduruyosunuz değilmi?
Yani şimdi sekerli suyu normal suyla mı değiştirmem gerekiyor?şekerli su değil normal su koymanız lazım hem nem hemde su ihtiyaçlarını geçireçektir şekirli suyu ek olarak vermeniz lazım onuda ilk işci çıkına kadar yapmanıza gerek yok youtubeden bir kaç video izleyerek dahada bilgi sahibi olabilirsin
Uyardığınız için teşekkürler şimdi düzeltirim.aynen öyle tüpün pamuk bölümünde olan kısmı normal su ile değiştirmeniz lazım
Hocam test tüplerinin tamamını yanlış kurmuşunuz. Ayrıca yorumlarda şekerli su ile kurulum yaptığınızı belirtmişiniz. Test tüpündeki su normal içme suyu olacak, şekerli su değil.Ekli dosyayı görüntüle 51184Ekli dosyayı görüntüle 51185Ekli dosyayı görüntüle 51186Ekli dosyayı görüntüle 51187Ekli dosyayı görüntüle 51188Bu karıncaları
Saat 6-8 arası
Hava sıcaklığı: 23 derece
Nem: Ortalama
Hava: Parçalı bulutlu
Bölge: Akdeniz bölgesi
Türleri nelerdir?
Hataları düzelttim yinede uyardığınız için teşekkürler.Hocam test tüplerinin tamamını yanlış kurmuşunuz. Ayrıca yorumlarda şekerli su ile kurulum yaptığınızı belirtmişiniz. Test tüpündeki su normal içme suyu olacak, şekerli su değil.