Beslemesi zor bir tür müdür? Uçuşları ne zaman?Hocam Cataglyphis işçileri ve majörleri iyi hobiler dilerim.
Bakımı oldukça zordur.Beslemesi zor bir tür müdür? Uçuşları ne zaman?
Mayısın başlarında Cataglyphis cinsinin uçuşları başlar Ağustos'ta son bulur.Beslemesi zor bir tür müdür? Uçuşları ne zaman?
Ne gibi zorlukları var.Bakımı oldukça zordur.
Bu şekilde kesin sınırlar koymak doğru değil. Eylül ve ekim aylarında da Cataglyphis kraliçeleri gözlemledim.Mayısın başlarında Cataglyphis cinsinin uçuşları başlar Ağustos'ta son bulur.
Hocam uçuşlar başladı aslında. Ben buldum birkaç tane. Ama almanızı önermem.Beslemesi zor bir tür müdür? Uçuşları ne zaman?
Yuvalarının ağızlarını açıyorlardı. Neden almamalıyım?Hocam uçuşlar başladı aslında. Ben buldum birkaç tane. Ama almanızı önermem.
Hocam aşırı zor bir cins. Bu forumda besleyebilecek kişi sayısı çok az.Yuvalarının ağızlarını açıyorlardı. Neden almamalıyım?
Deneyimlemek istediğim bir tür.Hocam aşırı zor bir cins. Bu forumda besleyebilecek kişi sayısı çok az.
Uygun bir outworld ayarlamak, sıcaklığı sabit tutmak gibi zor problemleri var.Deneyimlemek istediğim bir tür.
Aşırı zor değil gerekli setup yapınca.Hocam aşırı zor bir cins. Bu forumda besleyebilecek kişi sayısı çok az.
Haklısınız hocam, sınırlandırmak pek doğru olmayabilir; ancak bu cinsin uçuşlarının bahsettiğim aylarda daha yoğun olduğunu biliyorum.Bu şekilde kesin sınırlar koymak doğru değil. Eylül ve ekim aylarında da Cataglyphis kraliçeleri gözlemledim.
Aşırı zor değil gerekli setup yapınca. Daha basit cinslerle biraz tecrübe kazanıp besliyebilirsin bu cinsi.Deneyimlemek istediğim bir tür.
Daha basit türlerden kastınız hangi türler örnek verir misiniz?Aşırı zor değil gerekli setup yapınca. Daha basit cinslerle biraz tecrübe kazanıp besliyebilirsin bu cinsi.
Messor olabilir beslemesi oldukça bassitir.Daha basit türler derken ne gibi türler?
Messor besliyorum. Şuan elimde Messor, formica, myrmica, aphaneogaster var. Daha önce de camponotus beslemiştim.Messor olabilir beslemesi oldukça bassitir.