Bu mu Messor prensesi?Kabaca uçuş yapmış bir messor prensesi diye biliriz, ama uçuş yaptığı döllendiği anlamına gelmez. Test tüpüne almadan önce fotoğraflarsanız daha güzel fotoğraf çekebilirsiniz
Işığa doğru uçarken buldum biraz bekliyeceyim kanatlarını atmaz ise salacamKabaca uçuş yapmış bir messor prensesi diye biliriz, ama uçuş yaptığı döllendiği anlamına gelmez. Test tüpüne almadan önce fotoğraflarsanız daha güzel fotoğraf çekebilirsiniz örn;
Bir messor kraliçesi
Ekli dosyayı görüntüle 46405
Bu çekimler için micro lens mi gerekiyor gerekli ise nasıl bir şey almalıyımTür bu şekilde belirlenemez. Çok profesyonel fotoğraflar lazım. Bu şekil fotoğraflarla en fazla cins söyelebiliriz
Bunlar gibi, bunlar profesyonel kameralarla çekilmiş fotoğralar
Ekli dosyayı görüntüle 46400
Ekli dosyayı görüntüle 46401
Ekli dosyayı görüntüle 46402
Bu ilk kraliçem o yüzden boyutları çok bilmiyorum ama çok küçük lasius olabilir miKaç mm? Tapinoma muhtemelen
"Petiole visibility" key'ini kullanarak kendiniz Lasius ve Tapinoma ayrımını yapmayı deneyebilirsiniz. Kraliçenin doğal pozisyonunda petiole'u görebiliyorsanız çok yüksek ihtimalle Lasius değildir. Ki sizdeki karınca da Lasius değil.Işığa doğru uçarken buldum biraz bekliyeceyim kanatlarını atmaz ise salacam
Bu çekimler için micro lens mi gerekiyor gerekli ise nasıl bir şey almalıyım
Bu ilk kraliçem o yüzden boyutları çok bilmiyorum ama çok küçük lasius olabilir mi

Ben telefona lens takıyorum markası fish eye balık gözlü lensIşığa doğru uçarken buldum biraz bekliyeceyim kanatlarını atmaz ise salacam
Bu çekimler için micro lens mi gerekiyor gerekli ise nasıl bir şey almalıyım
Bu ilk kraliçem o yüzden boyutları çok bilmiyorum ama çok küçük lasius olabilir mi