Merhabalar, bulduğum kraliçenin tam türü nedir, yardımcı olursanız sevinirim. İzmir’de, 24.06.2025 gece saatlerinde bulundu.
Teşekkür ederim. Hobiye yeni başladım forumu inceledim ancak tavsiyeleriniz varsa sevinirimCamponotus sp kraliçesi. (tanaemyrmex) Tam türü hakkında bir şey söylenemez.
Rica ederim. Camponotuslar büyük bir cins oldukları için gelişim süreçleri diğer karıncalara göre biraz daha yavaştır. Yaklaşık 1/1.5 ay içerisinde ilk işçileri alırsınız. Aşağıya bakım rehberini ekliyorum inceleyebilirsiniz. 😊Teşekkür ederim. Hobiye yeni başladım forumu inceledim ancak tavsiyeleriniz varsa sevinirim
Tekrar inceleyeceğim rehberi. Gelişim kaydedersem günlük tutarım. Tekrardan teşekkürler. Ayrıca güzel bir hobiye başlattığı için karınca çiftliğim ailesine dostane teşekkürü borç bilirim iyi ki varsınızRica ederim. Camponotuslar büyük bir cins oldukları için gelişim süreçleri diğer karıncalara göre biraz daha yavaştır. Yaklaşık 1/1.5 ay içerisinde ilk işçileri alırsınız. Aşağıya bakım rehberini ekliyorum inceleyebilirsiniz. 😊
Camponotus Sanctus Bakım Rehberi
Camponotus Sanctus Alt familya: Formicinae | Alt cins: Tanaemyrmex Bölge : G.Afrika, Afganistan, Yunanistan, Kıbrıs, Lübnan, Suriye, İran, İsrail ve Türkiye Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Majör Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000+ Monogoni - TK...karincaciftligim.com