En azından içerisinde rahatça dönebileceği bir kutu bulun. Bir pamuk parçasını ıslatıp fazla suyunu sıktıktan sonra kaba koyup karıncayı da içerisine koyun. Yarına kadar idare edecektir.npabilirm hayvan sığmadı ?
İdare eder gibi yumurtlarsa test tüpüne transfer etmek zorunda kalacaksınızŞise biraz ıslandı su koyarken sıkıntı olmaz umarım tes tüpü bulana kadar idare edermi
Ekli dosyayı görüntüle 10902
Tets tüpünü eczane, sağlık ocağı, hastane, labaratuvar malzemeleri satan online market ve ya normal marketlerde bulabilirsiniz.İdare eder gibi yumurtlarsa test tüpüne transfer etmek zorunda kalacaksınız
İçerisinde rahatça dönebileceği bir kap derken ufak bir kalemtraş veya kürdan kutusu falan kullanırsınız diye düşünmüştüm. Bu biraz büyük olmuş, yumurtlarsa falan sizin açınızdan zor olur transfer etmek. Dediğim boylarda bir kutu daha iyi olur ama bunda da idare edecektir.Şise biraz ıslandı su koyarken sıkıntı olmaz umarım tes tüpü bulana kadar idare edermi
Ekli dosyayı görüntüle 10902
1 haftada yumurtlamazsa sıkıntı olmaz. Sen en kısa sürede test tüpünü temin et. Stresli bir türdür haberin olsun.test tüpünü alırımda burda 1 hafta beklese sıkıntı olurmu yukarıdaki arkadaş dedide kontrol edeyimmi yoksa günlük ölmesinden korkuyorum ölmesse ve yumurtlarsa hemen alırım test tüpünü karşıda eczane var.
Test tüpünü hemen temin edip uygun şartları sağlayarak bakabilecekken bir hafta beklemenin ne mantığı var ki? Sürekli kontrol etmenize gerek yok, bir günü burada geçirebilir. Yumurtalarsa dediğim gibi şişenin içerisinden yumurtaları almanız zor olacaktır. Daha ufak bir kap bulmaya çalışın derim.test tüpünü alırımda burda 1 hafta beklese sıkıntı olurmu yukarıdaki arkadaş dedide kontrol edeyimmi yoksa günlük ölmesinden korkuyorum ölmesse ve yumurtlarsa hemen alırım test tüpünü karşıda eczane var.
Yumurtalar zarar görmezse öyle yapın. Zaten yarına kadar yumurtlayabilir de yumurtlamayabilir de.tamamdur kusura bakmayın yarın hemen temin ediceğim türü araştırdım.Dediğiniz gibi stresliymiş yumurtaları ağza kadar getirip kaşık yardımıyla transfer ederim.
Belki uçuş yapıyorlardı ve siz savaşıyor sandınız. Çok kalabalık olduğu için yanlış anlamış olabilirsiniz.ayrıca bugün bu kraliçeyi bulduğum yerin biraz üst tarafında bir karınca yuvasına yakın yerlerde işçiler ve prensler yada prensesler savaşıyordu yanımda bile vardı savaşanlar sebebini bilmiyorum.
İlginç.birbirlerine yapışmışlardı bilmiyorum bazıları ölüydü.