Tüpteki su bitti.

Abdurrahman0906

Yumurta
Üye
Lasius kraliçem var, işçi hariç tüm evre var ama tüpün tüm nemi, yani suyu bitti. Pamukta da kalmadı. İşçi çıkar diye transfer etmedim ama bir türlü de işçi çıkmıyor, ne yapabilirim?
Şimdiden teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

omereymenc

Replete
Yardımsever
Üye
Lasius kraliçem var, işçi hariç tüm evre var ama tüpün tüm nemi, yani suyu bitti. Pamukta da kalmadı. İşçi çıkar diye transfer etmedim ama bir türlü de işçi çıkmıyor, ne yapabilirim?
Şimdiden teşekkür ederim.
Yeni setup yapın ve tüpe bağlayın kraliçe kendisi geçer gerektiğinde.

Ardakarl

Pupa
Üye
Yeni tüpü hazırla ve transfer et kraliçenin stres olmamasına özen göster. Bu videoda detaylı olarak anlatıyor.

zkkturkish

Nanitik
Üye
Arkasına hazırladığın başka bir tüp tak.Kraliçeyi transfer et. Boşalanı doldur. Ona geri transfer et.

Tugraa

Yumurta
Üye
Hiç değiştiremiyeceksen, bir damla su yada küçük bir sulu pamuğu tüpün içine koy.

Abdurrahman0906

Yumurta
Üye
Bant ile tüpleri bağladım yukarıdaki video daki gibi ama kraliçe hiç yeni tüpün tarafına geçmiyor hep yumurtalar herhalde onlarla bir şeyler yapıyor

Ardakarl

Pupa
Üye
Yeni tüpü karanlık eskiyi aydınlık yap bi süre sonra geçecektir

Poytar

Larva
Üye
Bant ile tüpleri bağladım yukarıdaki video daki gibi ama kraliçe hiç yeni tüpün tarafına geçmiyor hep yumurtalar herhalde onlarla bir şeyler yapıyor
Bant ile bağlaman sıkıntılı çünkü kraliçe ve işçiler takılabilir banda ve kurtulması imkansız olur

Ardakarl

Pupa
Üye
Bant ile bağlaman sıkıntılı çünkü kraliçe ve işçiler takılabilir banda ve kurtulması imkansız olur
Alt kısmını sıfıra sıfır yapıp üsten hafif geniş alsa ve üst kısımdan 1 2 delik delse sorun olmaz