Daha önce su bittiği içün 2 kraliçe kaybettim. O yüzden şimdi ne yapmalıyım? Başka temiz tüpüm var.
İki test tüpünü birbirine bağlayın kuru olan test tüpüne ışık tutun ama sakın ısıtmayın, diğerini de olabildiğince karanlık yapın. transfer gerçekleştiğinde de ikisinin bağlantısını koparıp yeni test tüpünün ağzını kapatın. Transfer yaparken tüplerin hava almasına dikkat edin, boruyla bağlıyorsanız iğneyle ufak delikler açabilirsiniz. Bu şüreç çok uzun da sürebilir haberiniz olsun.Daha önce su bittiği içün 2 kraliçe kaybettim. O yüzden şimdi ne yapmalıyım? Başka temiz tüpüm var.
Ne zaman buldunuz kraliçeyi?Daha önce su bittiği içün 2 kraliçe kaybettim. O yüzden şimdi ne yapmalıyım? Başka temiz tüpüm var.
Aslında daha işçisi yoksa besleme yapmanın bir etlisi olmaz.Ne zaman buldunuz kraliçeyi?
Ne zaman yumurtladı?
Besleme yapmanız işçi almanızı hızlandırabilir. O yüzden soruyorum.
Uzun süre aç kalmış olabilir. Su kısa sürede bitmez.Aslında daha işçisi yoksa besleme yapmanın bir etlisi olmaz.
Kraliçe ne kadar süredir elinizde?Daha önce su bittiği içün 2 kraliçe kaybettim. O yüzden şimdi ne yapmalıyım? Başka temiz tüpüm var.
Suyu koyduğunuz yer aşırı küçük. Bir daha tüp kurulumu yapın ama cok daha fazla yer bırakın.2.hafta
İlk işçi çıkmadan önce besleme yapmak nanitik işçilerin daha verimli olmalarını sağlar faydası vardırAslında daha işçisi yoksa besleme yapmanın bir etlisi olmaz.