İşçisi çıkmadığı için yem vermedim henüzVerdiğiniz yemin lekesi olabilir, kulak çubuğu vb. ile temizleyin mite yapabilir.
Karınca dışkısı büyük ihtimalle. Ben genelde Messorlarda rastlıyorum bu şekilde dışkı lekelerine. Bir sorun yaratmaz yani fakat istiyorsanız kulak çubuğuyla silebilirsiniz.
Evet messor cinsi lekeden rahatsız olmuyorum sadece ters bir durum olabileceğinden korktum teşekkür ederim cevaplarınız için içimi rahatlattıSanırsam kraliçenin cinsi messor bu boku nerede görsem tanırım. Mümkünse oradaki boku temizlemeyin. Kraliçe feromonları ile orayı tuvalet bölümü olarak işaretliyor. Bu sayede tüpü temiz kullanıyorlar. Kraliçenin böyle yapması çok normal herhangi bir ters durum yok. Koloni büyüdükçe daha sık karşılaşırsınız.
Benim messorlar direk aynı çemberin içine yapıyor zaten outworld'e taşınıyorlar arada 1 sanırım benimkilerin iq seviyesi çok daha düşük 🤣Sanırsam kraliçenin cinsi messor bu boku nerede görsem tanırım. Mümkünse oradaki boku temizlemeyin. Kraliçe feromonları ile orayı tuvalet bölümü olarak işaretliyor. Bu sayede tüpü temiz kullanıyorlar. Kraliçenin böyle yapması çok normal herhangi bir ters durum yok. Koloni büyüdükçe daha sık karşılaşırsınız.
Hayati bir yerine zarar gelmiştir, ölür büyük ihtimalle.Ben Messor işçisini tüpe sokmaya çalışırken biraz üzerine kuvvet uyguladım abdomeninden bunun gibi bir şey çıktı
kraliçe mi ourworlde çıkıyor ?Benim messorlar direk aynı çemberin içine yapıyor zaten outworld'e taşınıyorlar arada 1 sanırım benimkilerin iq seviyesi çok daha düşük 🤣
Hayır hala duruyor bir şeyi yok. Bunu yapalı birkaç hafta oldu zatenHayati bir yerine zarar gelmiştir, ölür büyük ihtimalle.
O zaman hayati bir yerine zarar gelmemiştir.Hayır hala duruyor bir şeyi yok. Bunu yapalı birkaç hafta oldu zaten