Tüpteki Leke

feu

Yumurta
Üye
Merhabalar, görseldeki leke normal midir?

Ekli dosyalar

• IMG_20230726_205129.jpg
    IMG_20230726_205129.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 62

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Verdiğiniz yemin lekesi olabilir, kulak çubuğu vb. ile temizleyin mite yapabilir.

• Beğendim
Tepkiler: feu

EArslan

Phragmotic
Üye
Karınca dışkısı büyük ihtimalle. Ben genelde  Messorlarda rastlıyorum bu şekilde dışkı lekelerine. Bir sorun yaratmaz yani fakat istiyorsanız kulak çubuğuyla silebilirsiniz.

Barkın

Larva
Yardımsever
Üye
Sanırsam kraliçenin cinsi messor bu boku nerede görsem tanırım. Mümkünse oradaki boku temizlemeyin. Kraliçe feromonları ile orayı tuvalet bölümü olarak işaretliyor. Bu sayede tüpü temiz kullanıyorlar. Kraliçenin böyle yapması çok normal herhangi bir ters durum yok. Koloni büyüdükçe daha sık karşılaşırsınız.

feu

Yumurta
Üye
Verdiğiniz yemin lekesi olabilir, kulak çubuğu vb. ile temizleyin mite yapabilir.
İşçisi çıkmadığı için yem vermedim henüz
Karınca dışkısı büyük ihtimalle. Ben genelde  Messorlarda rastlıyorum bu şekilde dışkı lekelerine. Bir sorun yaratmaz yani fakat istiyorsanız kulak çubuğuyla silebilirsiniz.
Sanırsam kraliçenin cinsi messor bu boku nerede görsem tanırım. Mümkünse oradaki boku temizlemeyin. Kraliçe feromonları ile orayı tuvalet bölümü olarak işaretliyor. Bu sayede tüpü temiz kullanıyorlar. Kraliçenin böyle yapması çok normal herhangi bir ters durum yok. Koloni büyüdükçe daha sık karşılaşırsınız.
Evet messor cinsi lekeden rahatsız olmuyorum sadece ters bir durum olabileceğinden korktum teşekkür ederim cevaplarınız için içimi rahatlattı

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Benim messorlar direk aynı çemberin içine yapıyor zaten outworld'e taşınıyorlar arada 1 sanırım benimkilerin iq seviyesi çok daha düşük 🤣

Adamınbiri

Yumurta
Üye
Ben Messor işçisini tüpe sokmaya çalışırken biraz üzerine kuvvet uyguladım abdomeninden bunun gibi bir şey çıktı