Tüpteki Küçük Canlılar

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Öyle yaptım transfer ettim yumurtaları da aynı şekilde aldım incelemek için bu canlıları bekleyeceğim umarım karıncamın üzerine yapılmamıştır diye ümit ediyorum
üzerlerinde görürsen veya tekrar ürerlerse transfer sırasında karıncaların ulaşabileceği bir yere bir dilim limon koyabilirsin. ne kadar doğru bilmiyorum ama tuğkan abi karıncaları mite bastığında her bir koloniye limon dilimi koymuştu karıncalar bu limonla kendilerini temizliyorlarmış. buda ufak bi bilgi olsun.

karıncabuldum

Pupa
Üye
üzerlerinde görürsen veya tekrar ürerlerse transfer sırasında karıncaların ulaşabileceği bir yere bir dilim limon koyabilirsin. ne kadar doğru bilmiyorum ama tuğkan abi karıncaları mite bastığında her bir koloniye limon dilimi koymuştu karıncalar bu limonla kendilerini temizliyorlarmış. buda ufak bi bilgi olsun.
Dogru dedin aklıma gelmedi daha dün izledim o videoyu un kurdu için yataklık yapmistim aklıma geldi bakayım dedim

Erenerno55

Larva
Üye
Tüp içinde zaten küçük ince bir parça koysam yeterli olur mu