Arkadaşımın tüpünde böyle bisi var acil bakar misiniz
İLK olarak ne olduğunu bilmiyorum ama attığın video @Erenerno55 ait çünkü o kanal @Erenerno55 aitArkadaşımın tüpünde böyle bisi var acil bakar misiniz
Evet ben karınca ile uğraşır iken sağolsun @karıncabuldum paylaştıİLK olarak ne olduğunu bilmiyorum ama attığın video @Erenerno55 ait çünkü o kanal @Erenerno55 ait
Bu kişi senin arkadaşın veya akrabanmı ?Evet ben karınca ile uğraşır iken sağolsun @karıncabuldum paylaştı
Hayır forumda tanıştık aynı şehirdeyizBu kişi senin arkadaşın veya akrabanmı ?
O zaman arkadaşın oluyor •_•Hayır forumda tanıştık aynı şehirdeyiz
Elbette akraba değiliz yaniO zaman arkadaşın oluyor •_•
Bi saniye benim beynim yandıElbette akraba değiliz yani
Reis bak forumda tanıştık aynı şehirdeyiz akraba değiliz sadece arkadasizBi saniye benim beynim yandı
Knk forumda tanıştım yoksa bundan önce hiçbir yakınlığımız yoktu dün tanıştık zaten bugün de böyle bir şey olunca beraber fikir alışverişinde bulunuyordu yardım etti kendisiBi saniye benim beynim yandı
Knk forumda tanıştım yoksa bundan önce hiçbir yakınlığımız yoktu dün tanıştık zaten bugün de böyle bir şey olunca beraber fikir alışverişinde bulunuyordu yardım etti kendisi
Heeeeeeee tamamReis bak forumda tanıştık aynı şehirdeyiz akraba değiliz sadece arkadasiz
Hareket ediyor amaBu arada galiba o şey küf
O zaman ayaklı küfHareket ediyor ama
Şaka yaptım biliyorsunuz dimiO zaman ayaklı küf
Bence tup değişikliği yapmakta fayda varSanısrım üstekiler küf alttaki şey ise bir tür böcek mümkünse çöp şişle o böceği alın
açıkçası ne olduğunu tam olarak bilmesem de parazite benziyor. yada bir mite türü de olabilir. kraliçeyi riske atmamak için transfer etmenizi öneririm. çubukla almaya çalışmayın. boşuna uğraşırsınız. çünkü pamuğun içinde üreyen bir böcek türü vb birşey olabilir. transfer edilmeli ve tüp temizlenmeli.Arkadaşımın tüpünde böyle bisi var acil bakar misiniz
birde sanırım kraliçe videoda kendini temizlemeye çalışıyor gibiydi tehlikeli bir canlı olabilme riski var.açıkçası ne olduğunu tam olarak bilmesem de parazite benziyor. yada bir mite türü de olabilir. kraliçeyi riske atmamak için transfer etmenizi öneririm. çubukla almaya çalışmayın. boşuna uğraşırsınız. çünkü pamuğun içinde üreyen bir böcek türü vb birşey olabilir. transfer edilmeli ve tüp temizlenmeli.
Öyle yaptım transfer ettim yumurtaları da aynı şekilde aldım incelemek için bu canlıları bekleyeceğim umarım karıncamın üzerine yapılmamıştır diye ümit ediyorumaçıkçası ne olduğunu tam olarak bilmesem de parazite benziyor. yada bir mite türü de olabilir. kraliçeyi riske atmamak için transfer etmenizi öneririm. çubukla almaya çalışmayın. boşuna uğraşırsınız. çünkü pamuğun içinde üreyen bir böcek türü vb birşey olabilir. transfer edilmeli ve tüp temizlenmeli.