Tüpteki Küçük Canlılar

Böcek_sevdalı

Larva
Üye

Böcek_sevdalı

Larva
Üye
Sanısrım üstekiler küf alttaki şey ise bir tür böcek mümkünse çöp şişle o böceği alın

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Arkadaşımın tüpünde böyle bisi var acil bakar misiniz
açıkçası ne olduğunu tam olarak bilmesem de parazite benziyor. yada bir mite türü de olabilir. kraliçeyi riske atmamak için transfer etmenizi öneririm. çubukla almaya çalışmayın. boşuna uğraşırsınız. çünkü pamuğun içinde üreyen bir böcek türü vb birşey olabilir. transfer edilmeli ve tüp temizlenmeli.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
açıkçası ne olduğunu tam olarak bilmesem de parazite benziyor. yada bir mite türü de olabilir. kraliçeyi riske atmamak için transfer etmenizi öneririm. çubukla almaya çalışmayın. boşuna uğraşırsınız. çünkü pamuğun içinde üreyen bir böcek türü vb birşey olabilir. transfer edilmeli ve tüp temizlenmeli.
birde sanırım kraliçe videoda kendini temizlemeye çalışıyor gibiydi tehlikeli bir canlı olabilme riski var.

Erenerno55

Larva
Üye
Öyle yaptım transfer ettim yumurtaları da aynı şekilde aldım incelemek için bu canlıları bekleyeceğim umarım karıncamın üzerine yapılmamıştır diye ümit ediyorum