Hiç işçi yok daha, kraliçe taşır değil mi?Pamuk kuruyana kadar bekle yeni test tüpü hazırla test tüplerini birbirine bağla yeni test tüpünü karanlıkta beklet suyu bitmiş tüpü ışıkta bekletirsen karıncalar yeni tüpe taşınır nem olduğu için
İstersen manuel yap ama Eren aslan in dediği yöntem daha uygunHiç işçi yok daha, kraliçe taşır değil mi?
Hocam, manuel yöntem en son başvurulması gereken yöntemdir; koloniyi çok strese sokar. En iyisi, hocamın dediği gibi transfer edilecek tüpü karartıp bulundukları tüpe lamba gibi bir şeyle ışık tutmak ve birkaç gün, olmadı 1 hafta beklemektir. Çünkü su bittiğinde nem de biteceği için kraliçe, nem neredeyse oraya geçecektir. İyi hobiler dilerim.İstersen manuel yap ama Eren aslan in dediği yöntem daha uygun
Teşekkürler, ilk yumurtaları 31 ocakta yumurtladı.1 ay 1,5 ay gibi nanitik yani ilk işciler çıkar
Hocam yumurta çıktıktan ortalama 1,1.5 gibi çıkıyorlar.Teşekkürler, ilk yumurtaları 31 ocakta yumurtladı.
Kraliçeniz rengi ve görünüşü çok hoş lasiusları severim inşallah güzel bir koloniniz olur.Tamamdır o zaman Ekli dosyayı görüntüle 73223 yumurtalar ne zamana çıkar.
Teşekkürler,Ekimde buldum o günden bugüne bekliyorum inşallah olucak.Aklıma gelmişken sormak istiyorum kırmızı asetat bulamadım sarı aldım iş görür mü ?Kraliçeniz rengi ve görünüşü çok hoş lasiusları severim inşallah güzel bir koloniniz olur.
Günlük nasıl oluyor ?Günlük açmayı düşünebilirsiniz ben takip ederim.
reyis flaşı direk tutma stres yaparlar ve 1 hafta hiç açmamamanı öneri yorum çünkü ben hobide yeniyken 2 3 günde 1 bakıyopdum sürekli yumurtaları yedi sıkıntı çıkarTamamdır o zaman Ekli dosyayı görüntüle 73223 yumurtalar ne zamana çıkar.
Evet biliyorum,uzun zaman sonra açtım o yüzden flaşla çektim.reyis flaşı direk tutma stres yaparlar ve 1 hafta hiç açmamamanı öneri yorum çünkü ben hobide yeniyken 2 3 günde 1 bakıyopdum sürekli yumurtaları yedi sıkıntı çıkar
Hocam yeni konu bölümünden günlüğüm diye konu açıp gelişimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.Günlük nasıl oluyor ?
Evet hiç uğraşma zorunda kalmazsın fakat fazla susuz bırakma ı hobiler.Pamuk kuruyana kadar bekle yeni test tüpü hazırla test tüplerini birbirine bağla yeni test tüpünü karanlıkta beklet suyu bitmiş tüpü ışıkta bekletirsen karıncalar yeni tüpe taşınır nem olduğu için