Kraliçe, iki işçi ve ve yaklaşık 10 kadar yumurtalık bir koloniyi yeni tüpe almak istiyorum fakat koloni inatla yeni tüpe geçmiyor nasıl yeni tüpe geçmelerini sağlıyabilirim
Geçirmen için bu nedenler olmalı; tüpteki pamuk küflenirse, su biterse vb. aksa taktirde değiştirmene gerek yok.Kraliçe, iki işçi ve ve yaklaşık 10 kadar yumurtalık bir koloniyi yeni tüpe almak istiyorum fakat koloni inatla yeni tüpe geçmiyor nasıl yeni tüpe geçmelerini sağlıyabilirim
Eski tüp ile yeni tüpün ağzını birbirine getir istersen bantla ama bant karıncaların ayağına yapışmasın eski tüpü ışık alacak şekilde bırak yeni tüp karanlık olsun biraz bekle geçerler.Kraliçe, iki işçi ve ve yaklaşık 10 kadar yumurtalık bir koloniyi yeni tüpe almak istiyorum fakat koloni inatla yeni tüpe geçmiyor nasıl yeni tüpe geçmelerini sağlıyabilirim
Onu yaparsa karıncalar zarar görücektir, önce bir nedeni olmalı.Eski tüp ile yeni tüpün ağzını birbirine getir istersen bantla ama bant karıncaların ayağına yapışmasın eski tüpü ışık alacak şekilde bırak yeni tüp karanlık olsun biraz bekle geçerler.
2 gündür aynı şekilde duruyor ama bizim kraliçe bir iki defa diğer tüpe gidip geri dônmekten başka bir şey yapmadıEski tüp ile yeni tüpün ağzını birbirine getir istersen bantla ama bant karıncaların ayağına yapışmasın eski tüpü ışık alacak şekilde bırak yeni tüp karanlık olsun biraz bekle geçerler.
Eski tüpteki su bitti yaklaşık 3 4 gün oldu biteliGeçirmen için bu nedenler olmalı; tüpteki pamuk küflenirse, su biterse vb. aksa taktirde değiştirmene gerek yok.