Ben bant kullanarak transfer ediyorum benim için en basit yol bu.Arkadaşlar deney tüpünü değiştireceğim transfer bağlantısı olarak ne kullana bilirim? Sizler nasıl transfer ettiniz.
Kağıt bant mı? Hava almasını nasıl ayarlıyorsunuz.Ben bant kullanarak transfer ediyorum benim için en basit yol bu.
Bildiğin, şeffaf koli bandı.Kağıt bant mı?
İşçiler nefes alamayıp boğulup banta yapışıp ölünce gelen pişmanlık hissi😶bantla yapabilirsin ama bir yerini fazla boşluk bırakın bantı yırtmadan ustüne iğneyle yada başka bir şeyle delik açabilirsiniz
Tabi ya, karıncalar kedi köpek gibi nefes alıyo ya. Bu arada fazla bırakmak yanlış ona dikkat etmek lazım.İşçiler nefes alamayıp boğulup banta yapışıp ölünce gelen pişmanlık hissi😶
Nefes almaya bilir ama sonuşta solunum yapıyorlar ve hava akışına ihtiyacı varTabi ya, karıncalar kedi köpek gibi nefes alıyo ya. Bu arada fazla bırakmak yanlış ona dikkat etmek lazım.
Hayır onlarda nefes alıyorlar. Sadece solunum sistemleri farklı. Mesonotum spiracle üzerinden gazlar vücuda giriş yapıp çıkar. Nefes borusu sisteminin giriş yeri burasıdır. Bu Spiracles, oksijeni vücutlarındaki neredeyse her hücreye dağıtmaya yardımcı olan bir tüp ağı vasıtasıyla bağlanır.Nefes almaya bilir ama sonuşta solunum yapıyorlar ve hava akışına ihtiyacı var
Ben akciğer yoluyla yapılan solunumda nefes alma eylemi gerçekleşiyor sanıyordum kusura bakmayınHayır onlarda nefes alıyorlar. Sadece solunum sistemleri farklı. Mesonotum spiracle üzerinden gazlar vücuda giriş yapıp çıkar. Nefes borusu sisteminin giriş yeri burasıdır. Bu Spiracles, oksijeni vücutlarındaki neredeyse her hücreye dağıtmaya yardımcı olan bir tüp ağı vasıtasıyla bağlanır.
random yasaktı pardon gülmekİşçiler nefes alamayıp boğulup banta yapışıp ölünce gelen pişmanlık
Estağfurullah ne kusuru hocam. Yeni bir bilgi öğrenmiş oldunuz en azındanBen akciğer yoluyla yapılan solunumda nefes alma eylemi gerçekleşiyor sanıyordum kusura bakmayın