Transfer

TREmir

Larva
Üye
Arkadaşlar deney tüpünü değiştireceğim transfer bağlantısı olarak ne kullana bilirim? Sizler nasıl transfer ettiniz.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hayır koli bandı tavsiye ettiğimiz bir şey değil. Koloniniz 1 hafta da transfer olabilir. Hava sirkülasyonu sağlanmazsa koloniniz ölebilir. Hava sirkülasyonunu sağlayacak bir transfer aparatı edinin.

ArtunAda

Yumurta
Üye
bantla yapabilirsin ama bir yerini fazla boşluk bırakın bantı yırtmadan ustüne iğneyle yada başka bir şeyle delik açabilirsiniz

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Nefes almaya bilir ama sonuşta solunum yapıyorlar ve hava akışına ihtiyacı var
Hayır onlarda nefes alıyorlar. Sadece solunum sistemleri farklı. Mesonotum spiracle üzerinden gazlar vücuda giriş yapıp çıkar. Nefes borusu sisteminin giriş yeri burasıdır. Bu Spiracles, oksijeni vücutlarındaki neredeyse her hücreye dağıtmaya yardımcı olan bir tüp ağı vasıtasıyla bağlanır.

ToxiTkAn

Replete
Yardımsever
Üye
Hayır onlarda nefes alıyorlar. Sadece solunum sistemleri farklı. Mesonotum spiracle üzerinden gazlar vücuda giriş yapıp çıkar. Nefes borusu sisteminin giriş yeri burasıdır. Bu Spiracles, oksijeni vücutlarındaki neredeyse her hücreye dağıtmaya yardımcı olan bir tüp ağı vasıtasıyla bağlanır.
Ben akciğer yoluyla yapılan solunumda nefes alma eylemi gerçekleşiyor sanıyordum kusura bakmayın