hocam sağdaki pamuğa su veren minik bir haznesi var, fotoğrafta niye çıkmamış bilmiyorum çekerken vardı. o pamuk sürekli ıslak durumda, yine de dediğiniz gibi odadaki pamukları ıslatarak daha da nemlendireyim. şekerli su hakkında ne diyorsunuz? dediğim gibi canlı yemim olmadığı için yumurta sarısı denedim ama kabul etmedi, buna rağmen bu 1 haftada toplamda 1 damladan fazla şekerli su içti, hala da verdiğimde içiyor gibi gözüküyor.Hayvanı 1 odacıkta tutacak şekilde hepsini kapatın bence, ayrıca suyu uzun süreli tutacak bir sistem lazım, bence pamuk koymadığınız küçük odaya fazla fazla pamuk sıkıştırın, oraya üstten su koyun sonra, pamuk suyu tutucağı için su verme zamanınızı kısaltır, buna benzer bir sistem yaparak ilk işçilerimi çıkardığım bir kolonim vardı
Şekerli veya ballı su vermeye devam edin, ama proteinde vermeniz lazım bir şekildehocam sağdaki pamuğa su veren minik bir haznesi var, fotoğrafta niye çıkmamış bilmiyorum çekerken vardı. o pamuk sürekli ıslak durumda, yine de dediğiniz gibi odadaki pamukları ıslatarak daha da nemlendireyim. şekerli su hakkında ne diyorsunuz? dediğim gibi canlı yemim olmadığı için yumurta sarısı denedim ama kabul etmedi, buna rağmen bu 1 haftada toplamda 1 damladan fazla şekerli su içti, hala da verdiğimde içiyor gibi gözüküyor.
şekerli suyu vermeden önce aşırı nadir hareket ediyordu yine bir nebze toparlandığını düşünüyorum
Şekerli veya ballı su vermeye devam edin, ama proteinde vermeniz lazım bir şekilde

hocam peki ne verebilirim? etrafta dediğim gibi hiç böcek yok, her hafta en az 2-3 kere ilaçlanıyor çevrem. kalan böceklerinde kendisi aşırı fazla toksinle yaşadığı için yedirmeyi düşünmüyorum. verebileceğim şeyler ya et ve yumurta tarzı normalde insanlarında tükettiği besinler.Tavuk veya inek eti vermek pek sağlıklı olmaz diye biliyorum. Ayrıca keşke şırıngadan tüp yapsaydınız çok daha sağlıklı olurdu.
Kesinlikle ilaçlı böcekler vermeyin bu karıncayı öldürebilir ben yaklaşık 1 yıl önce kullanıyordum bu siteyi sonrasinda telefonum bozuldu ve 1 yıl ara vermek zorunda kaldım ama ara vermeden önce bir arkadaş deney yapıyordu unu kurtlandırmıştı ve karıncalara verecekti o deneyi bulabilirsem ve sonucu iyiyse belki size çözüm olabilir.hocam peki ne verebilirim? etrafta dediğim gibi hiç böcek yok, her hafta en az 2-3 kere ilaçlanıyor çevrem. kalan böceklerinde kendisi aşırı fazla toksinle yaşadığı için yedirmeyi düşünmüyorum. verebileceğim şeyler ya et ve yumurta tarzı normalde insanlarında tükettiği besinler.
Deneyi yapan arkadaş kurdu karıncalara vermemiş yani sonucu bilemiyoruz maalesef.Kesinlikle ilaçlı böcekler vermeyin bu karıncayı öldürebilir ben yaklaşık 1 yıl önce kullanıyordum bu siteyi sonrasinda telefonum bozuldu ve 1 yıl ara vermek zorunda kaldım ama ara vermeden önce bir arkadaş deney yapıyordu unu kurtlandırmıştı ve karıncalara verecekti o deneyi bulabilirsem ve sonucu iyiyse belki size çözüm olabilir.
başka bir koloninin işçi karıncasını ezip çok minik bir parçasını versem nasıl olur? insanlarda olduğu gibi yamyamlık karıncalarda hastalık yayar mı? bu işçiler genelde evin içerisinde bulunduğu için ilaçla etkileşime girdiğini sanmıyorumKesinlikle ilaçlı böcekler vermeyin bu karıncayı öldürebilir ben yaklaşık 1 yıl önce kullanıyordum bu siteyi sonrasinda telefonum bozuldu ve 1 yıl ara vermek zorunda kaldım ama ara vermeden önce bir arkadaş deney yapıyordu unu kurtlandırmıştı ve karıncalara verecekti o deneyi bulabilirsem ve sonucu iyiyse belki size çözüm olabilir.
Deneyi yapan arkadaş kurdu karıncalara vermemiş yani sonucu bilemiyoruz maalesef.
Bunu tam bilmiyorum ama bence ölü karıncayı yemez hiç böyle birşey duymamıştım ilk kez duyuyorum.başka bir koloninin işçi karıncasını ezip çok minik bir parçasını versem nasıl olur? insanlarda olduğu gibi yamyamlık karıncalarda hastalık yayar mı? bu işçiler genelde evin içerisinde bulunduğu için ilaçla etkileşime girdiğini sanmıyorum