Transfer sorunu?

arda74

Yumurta
Üye
Kraliçeyi şırıngadan test tüpüne almak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Kraliçenin yumurtaları da var.

error

Larva
Üye
Kraliçeyi şırıngadan test tüpüne almak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Kraliçenin yumurtaları da var.
Test tüpü ile şırıngayı birbirine bağla
Şırıngayı aydınlık test tüpününü karanlık yap
Belli bi süre sonra kendi geçicektir yumurtalarıda kendisi alacaktır

arda74

Yumurta
Üye
Test tüpü ile şırıngayı birbirine bağla
Şırıngayı aydınlık test tüpününü karanlık yap
Belli bi süre sonra kendi geçicektir yumurtalarıda kendisi alacaktır
Çok teşekkür ederim bir sorum daha var sitrese girip yumurtaları yermi?

det

Larva
Üye
Manuel transfer de yapabilirsin. Şırıngayla test tüpünü birleştirip şırınga yukardayken hafifçe vurarak kraliçeyi test tüpüne geçirebilir, sonra da çöp şiş kullanarak yumurtaları alabilirsin ama bunu yapmadan normal transferi denesen iyi olur.

arda74

Yumurta
Üye
Manuel transfer de yapabilirsin. Şırıngayla test tüpünü birleştirip şırınga yukardayken hafifçe vurarak kraliçeyi test tüpüne geçirebilir, sonra da çöp şiş kullanarak yumurtaları alabilirsin ama bunu yapmadan normal transferi denesen iyi olur.
Olmasa öyle de denerim teşekkürler

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Hocam tam olarak neden aktarmak istiyorsunuz ve türünü nasıl öğrendiniz?

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Fotoğraflarla karşılaştırmak neredeyse her zaman yanlış sonuca götürür hocam haberiniz olsun. Eğer kendiliğinde transfer olmuyorlarsa yüksekliği ve titreşimi yavaş yavaş arttırmayı deneyebilirsiniz. yine olmazsa manuel transfer şart. Yumurtalarını belki yer belki yemez net bir şey söyleyemem ama transfer şart.

error

Larva
Üye
Şırınganın içindeki su bitti,türünüde ucuş takiviminden baktım ve fotoğraflarla karsilastirdim
Fotoraflarla tür tespiti pek yapmanızı önermem en iyisi forumdaki insanlara fotoraf atıp türünü sorgulamanız