Transfer olurlar mı, bir hatam var mı?

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Lasius cinsi transfer olmakta çok inatçıdır. Transferleri manuel yapın.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye

Yunusemree

Larva
Üye
En son bende lasius kolonisini şırıngadan tüpe aktarmaya çalıştığımda bilgisayar soğutucusunun titreşimini ve ışığını kullanarak 3 4 günde transfer etmiştim siz manuel yapabilirsiniz.

MADOFF

Yumurta
Üye
Enjektörlerin ucu açık mı anlayamadım hava sirkülasyonu şart bende acemilikten iki kraliçemin kaybettim
Enjektörlerin ucu kapalıysa açın

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
benim 2 lasius 2-3 saatte transfer oldu bekleyin 1 2 gün transfer olmazlarsa manuel yapın yumurtaları haşat etmeyin boşuna.
Geçen sene 80 adet Lasius kolonisine baktım, 80 karınca ile yaptığım deneysel olasılığa dayanarak konuştum. Transfer doğru yapıldığında bir problem olmaz. Ayrıca yorumunuz neredeyse konuyu açan kişinin mesajı ile aynı:
deneyeyim dedim birini manuel yaptım kürdanla ıslatıp yumurtaları taşıdım ama 1-2 gün bekliyeyim olmazsa manuel

Yardımcı olması için:

muhammedeminateş

Yumurta
Üye
Geçen sene 80 adet Lasius kolonisine baktım, 80 karınca ile yaptığım deneysel olasılığa dayanarak konuştum. Transfer doğru yapıldığında bir problem olmaz. Ayrıca yorumunuz neredeyse konuyu açan kişinin mesajı ile aynı:

Yardımcı olması için:
4 taneden 3 ü transver oldu 1 ini bekliyeceğim 1 gece daha olmazsa manuel yapacağım daha yeni başladım sayılır daha önce sadece 1 kere manuel transfer yaptım o yüzden bekliyeceğim olmazsa mecbur bu videoyu izlemiştim zaten onla yapmıştım ama pratiğim yok