Yaklaşık 40 dakikadır eski tüpleri yeni tüplerle birleştirdim, fakat 2 kraliçe de ne keşfe çıktı ne de yumurtaları taşıdılar. Sizce transferin gerçekleşmesi için ne yapmalıyım?
Beklemelisiniz, bazı transferler 1,5 gün kadar bile sürebiliyor.Yaklaşık 40 dakikadır eski tüpleri yeni tüplerle birleştirdim, fakat 2 kraliçe de ne keşfe çıktı ne de yumurtaları taşıdılar. Sizce transferin gerçekleşmesi için ne yapmalıyım?
TeşekkürlerBeklemelisiniz, bazı transferler 1,5 gün kadar bile sürebiliyor.
Diğer taraf karanlık değil.Yaklaşık 40 dakikadır eski tüpleri yeni tüplerle birleştirdim, fakat 2 kraliçe de ne keşfe çıktı ne de yumurtaları taşıdılar. Sizce transferin gerçekleşmesi için ne yapmalıyım?
Daha karanlık mı olması gerek bu yeter diye düşünmüştüm ama yapabilirimDiğer taraf karanlık değil.
Neden transfer ediyorsunuz?
Tamamen karanlık yapın.Daha karanlık mı olması gerek bu yeter diye düşünmüştüm ama yapabilirim
Eski tüp aydınlık ve yeni tüp (transfer etmek istenilen tüp) karanlık olmalı.Daha karanlık mı olması gerek bu yeter diye düşünmüştüm ama yapabilirim
Boşlukları nasıl kapatabilirim peki?Tamamen karanlık yapın.
Işığı artırabilirsiniz. Dikkat edin sıcaklıktan (ışıktan kaynaklı)zarar görmesinler. O boşluklardan kaçma ihtimalleri var.
Bir pamukla olabilir.Boşlukları nasıl kapatabilirim peki?
iki tüpü birbirine bantlayın ve boşluk olan kısıma iğne ile ufak delikler açın boşluk olan kısım üstte kalsınBoşlukları nasıl kapatabilirim peki?
Eski tüp çok kirlendi mantarlaşma başladı hafiften o yüzdenBir pamukla olabilir.
Neden transfer ediyorsunuz?
Teşekkürleriki tüpü birbirine bantlayın ve boşluk olan kısıma iğne ile ufak delikler açın boşluk olan kısım üstte kalsın