Karanlık olsun diye hiç çıkartmadımHocam öncelikle su depon nerede pamuğu nemli tutacak fotoğrafta gözükmüyor
Yumurta var hepsinde bekliyorum. Şırıngadaki suları bitti ama pamukdaki su ne kadar gider emin degilim belkide oda bitmiştir. Bir tanesi sürekli olarak test tüpüne girip cikiyo ama yumurtaları taşımiyo ancak nemli ve karanlık bir yer olduğunu anladığını dusunuyorum umarım en kısa sürede geçerler.Eğer, test tüpünü doğru hazırladıysan ve yumurtaları yoksa manuel koyabilirsin eğer yok kendi geçsin diyorsan şırınga tarafını ışıkta tutarak vr nemini o tarafın alarak kendisi nemli ve karanlık yere geçecektir. Ama eğer yumurta vs yoksa kendinde koyabilirsin
Kalite kontrol yapıyodur. Bazen zaman alabiliyor ama illa geçer dert etmeYumurta var hepsinde bekliyorum. Şırıngadaki suları bitti ama pamukdaki su ne kadar gider emin degilim belkide oda bitmiştir. Bir tanesi sürekli olarak test tüpüne girip cikiyo ama yumurtaları taşımiyo ancak nemli ve karanlık bir yer olduğunu anladığını dusunuyorum umarım en kısa sürede geçerler.
Tesekurler bir tanesi daha geçti şuanda inceliyo yuksek ihtimal bayadır yokKalite kontrol yapıyodur. Bazen zaman alabiliyor ama illa geçer dert etme