Başka tohumlar deneyebilirsin.5 İşçili Bir Messor sp Kolonim Var. İlk Tohum Verdiğimden Beri İlgi Gösterdiklerini Görmedim Ama Şekerli Su Ve Un Kurduna İlgililer. Ne Yapmalıyım?
Karahindiba tohumunu nerden alabiliriz veya nasıl elde edebilirizBaşka tohumlar deneyebilirsin.
Örnek olarak karahindiba tohumunu seviyorlar baya.
Karahindibanın tüylerini yakın. Tohumları dökmeden hafifçe ufleyip külden olabildiğince temizleyin ve geriye kalan tohumları bir kaba boşaltın.Karahindiba tohumunu nerden alabiliriz veya nasıl elde edebiliriz
Ayni sorunu bende yaşıyorum işçiler çıktı ve bir tane tohum almadılar. Karışık kuş yemi verdim olmadi soyulmuş yem verdim olmadi hiçbir işçiyi outword içinde göremedim.Tohumu kırıp vermeyi denediniz mi?
Outworldde görmezsiniz zaten yuvanın içine koymanız lazım.Ayni sorunu bende yaşıyorum işçiler çıktı ve bir tane tohum almadılar. Karışık kuş yemi verdim olmadi soyulmuş yem verdim olmadi hiçbir işçiyi outword içinde göremedim.
Yani işçiler tüp dışına outworde çıkıp tüp içine yuvaya taşıması gerekmiyor mu.Outworldde görmezsiniz zaten yuvanın içine koymanız lazım.
Nanitik işçiler dışarıya çıkmaz çoğu zaman kolaylık olması açısında kırıp yuvanın içine kolmalınız. Ayrıca kraliçenin vücut sıvıları hemen bitmiyor işçiler çıktıktan sonra bir muddet daha idare ediyor.Yani işçiler tüp dışına outworde çıkıp tüp içine yuvaya taşıması gerekmiyor mu.
Şekerli suya gerek yok. Canlı yem ve kabuğu yumuşak tohumlar verin. Zaten majorlar çıktıktan sonra neredeyse her tohumu kırabilecekler.5 İşçili Bir Messor sp Kolonim Var. İlk Tohum Verdiğimden Beri İlgi Gösterdiklerini Görmedim Ama Şekerli Su Ve Un Kurduna İlgililer. Ne Yapmalıyım?