The Binding of İsaac oynayan?

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Merhabalar. The Binding of isaac adında bir oyun var, her ne kadar Türkiye'de çok popüler olamasa da dünya genelinde çok popüler bir oyun. Şahsen ben çok severim ve bu forumda başka seven, oynayan var mı merak ettim. Karınca forumuyla bunun ne alakası var diyebilirsiniz ama ben bu forumun sıcak bir ortamı olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı eğer aranızda bu oyunu oynayan varsa sohbet etmek isterim.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Merhaba, şu konuya bir açıklık getirmek isterim. Diğer kategorisi tamamen böyle konular için ayrılmış bir kategori. Kimse size "Bu konu bu forumda ne alaka?" diyemez. Sevgiler.

yağızalp

Replete
Üye
Merhabalar. The Binding of isaac adında bir oyun var, her ne kadar Türkiye'de çok popüler olamasa da dünya genelinde çok popüler bir oyun. Şahsen ben çok severim ve bu forumda başka seven, oynayan var mı merak ettim. Karınca forumuyla bunun ne alakası var diyebilirsiniz ama ben bu forumun sıcak bir ortamı olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı eğer aranızda bu oyunu oynayan varsa sohbet etmek isterim.
İlk defa duydum nasıl bir oyun yani ne yür

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Roguelike türünde bir oyun. Yanlış hatırlamıyorsam dünyadaki en çok oynanan indei oyun. Hikayesini anlatmak isterdim ama hem muhtemelen burada anlatmamın uygun olmayacağı bir hikaye hem de biraz uzun.

Son düzenleme:

İlyas16

Minör
Üye
Aylardır tainted karakterlerden birini açmaya çalışıyordum ama maalesef bir türlü başaramadım. Bir süre sonra gına geldi ve bıraktım. Her yaz oyuna yeniden başlayıp 7-8 ay düzenli oynuyorum. Bu yaz da yine öyle olacak gibi görünüyor. :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-07-05-14-41-21-45_a5f05134355d0c28d0e7113add1d3465.jpg
    Screenshot_2026-07-05-14-41-21-45_a5f05134355d0c28d0e7113add1d3465.jpg
    17.4 KB · Görüntüleme: 13