Sağolun hocam şekerli su olarak değiştiricem ve türü tetromoriumProtein ve karbonhidrat (şekerli su) aynı gün verilmez hocam. Sindirim açısından önerilmez yani. Cuma günüde şekerli su verebilirsiniz.
Veyahut hiç buna bakmadan 2 veya 3 günde bir kere protein verebilirsiniz.
Eğer çok protein isteyecek bir cins ise yorumumu değiştirebilirim. Ama çoğu cins için yukarıda belirttiğim taktik işe yarar.
Tamam hocam, işçisi çıktıktan sonra şekerli su ağırlıklı haftanın 4 günü şekerli su, 3 günü protein şeklinde yapabilirsin.Sağolun hocam şekerli su olarak değiştiricem ve türü tetromorium
Hocam un kurdunu şekerki suya bandırsak olur mu?Tamam hocam, işçisi çıktıktan sonra şekerli su ağırlıklı haftanın 4 günü şekerli su, 3 günü protein şeklinde yapabilirsin.
Eti şekerli suya bandırıp yiyebilirsen olur. Şaka yapıyorum hocam, olmaz tabii ki.Hocam un kurdunu şekerki suya bandırsak olur mu?
Öyle bir şey olur mu diye merak ettim de. Zaten bende normal veriyorum. 😊Eti şekerli suya bandırıp yiyebilirsen olur. Şaka yapıyorum hocam, olmaz tabii ki.
Eti bala bandırıp pişirenler var.Eti şekerli suya bandırıp yiyebilirsen olur. Şaka yapıyorum hocam, olmaz tabii ki.
O güzel oluyor hocam, hayatınızda en az 1 kere deneyin. Ben çok beğendim şahsen.Eti bala bandırıp pişirenler var.![]()
Bence karıncalarda beğenir 😅O güzel oluyor hocam, hayatınızda en az 1 kere deneyin. Ben çok beğendim şahsen.
Denerim İnşallah, öneriniz için teşekkürler.O güzel oluyor hocam, hayatınızda en az 1 kere deneyin. Ben çok beğendim şahsen.