Fhd varsa kullan çok iyi oluyorBenim de samsung a21s o özellik var kullanabilir miyim aynı şekilde sizce
Fhd varsa kullan çok iyi oluyorBenim de samsung a21s o özellik var kullanabilir miyim aynı şekilde sizce
Fhd 30 var iş görür mü bilemiyorumFhd varsa kullan çok iyi oluyor
Sonuç iş görür instadan atarım sana burada netlik bozuluyorFhd varsa kullan çok iyi oluyor
FHD 30 iş görür mü bende bilmiyorum.Fhd 30 var iş görür mü bilemiyorum
Kameraya su damlatarak çektim. Tab s6 lite 8 megapixel kamera. Tetramorium yine. Daha iyi kamera ve ışık altında denenebilir bence bu yöntem.
Tetra - Google Drive
drive.google.com
Yok o fhd30 var bide fhd60 bitane koloniyi çekip atsanız bi baksakBakınız, şundan bahsediyorum. Ekli dosyayı görüntüle 17500
Bu arada tur tespiti bu attığınız fotoğraflarla belli olabilirTelefonla çekim yaparken denemiştim, pek başarılı çekimler çıkmıyor ki o çekimler de başarılı değil. Yani makro lensler pahalı değil bence, uğraşmak yerine alınabilir.
Bisi olmuyor mu kameraya veya telefonaKameraya su damlatarak çektim. Tab s6 lite 8 megapixel kamera. Tetramorium yine. Daha iyi kamera ve ışık altında denenebilir bence bu yöntem.
Tetra - Google Drive
drive.google.com
Evet baya fark ediyorEkli dosyayı görüntüle 17502
Netlik site üzerinden yolladığında çok düşüyor ama atayım.
Varda pc de telde kullanmıyorum instadan atabilirsiniz sadece.goktugEğer discord kullanıyorsanız oradan atayım isterseniz.