Arkadaşlar bunların türlerine bakmak için makro çekimler lazım değil mi
EvetArkadaşlar bunların türlerine bakmak için makro çekimler lazım değil mi
Anladim tesekkurler ve herhangi telefondaki makro için bi ayar felan var mi şu , şu oranda olsun diye falanEvet oldukça iyi çekimler lazım. Fakat yine de güvenilir olarak complex'i belirleriz, ama tür için tahminler yapabiliriz. Ama çekimin kalitesine göre tür tespiti de yapılabilir. İşçiler de çekilirse özellikle.
Telefonunuzun ne kadar iyi olduğuna bağlı.Anladim tesekkurler ve herhangi telefondaki makro için bi ayar felan var mi şu , şu oranda olsun diye falan
Açıkçası ben çekimlerden çok anlamıyorum 😅 @Pratensis bilgin varsa yardımcı olur musun?Anladim tesekkurler ve herhangi telefondaki makro için bi ayar felan var mi şu , şu oranda olsun diye falan
Ben böyle bisi cektim kralicede fark ettiğim renkler bacaklarının ortasında küçük bi siyahlik onun dışında bacakları sarımsı antenlerinin uçları sarı antenlerinin başladığı yerde siyahEvet oldukça iyi çekimler lazım. Fakat yine de güvenilir olarak complex'i belirleriz, ama tür için tahminler yapabiliriz. Ama çekimin kalitesine göre tür tespiti de yapılabilir. İşçiler de çekilirse özellikle.
Netlik çok kötü maalesef. Bir şey söyleyemem ben bu görselden. Lens vs. aldıktan sonra deneyin bence.Ben böyle bisi cektim kralicede fark ettiğim renkler bacaklarının ortasında küçük bi siyahlik onun dışında bacakları sarımsı antenlerinin uçları sarı antenlerinin başladığı yerde siyah
Reis ben şimdi makro cekim denedim antenlerinin ucu sarı başlangıç kismi siyah aynı şey bacaklarininda da öyle başlangıçları siyah geri kalanı sarı çenesi sarı ve abdomeninde 2 tane sarı çizgi işçilerinde ise gövdesi kafası abdomeni siyah sarı çizgide var abdomeninde antenleri ve bacakları sariNetlik çok kötü maalesef. Bir şey söyleyemem ben bu görselden. Lens vs. aldıktan sonra deneyin bence.
Galaxy a13 iyi bi kamerası var zoomlama guzelMakro çekim özelliğini kullanmayın, normal fotoğraf çekme seçeneğinden olabildiğince yakınlaştırmayı deneyin. 10x, 4x gibi yakınlaştırma seçeneklerini pek denemeyin. Yapabiliyorsanız 2x'de flaş açık bir şekilde çekmeyi deneyin. Telefonunuzun çekim özelliği ne kadar iyi? Markası ne?
Dediğimi deneyin, daha iyi bir sonuç alacaksınızdır. Kamera çok iyi sayılmaz ama deneyebilirisiniz.Galaxy a13 iyi bi kamerası var zoomlama guzel
Evet çok da iyi degilDediğimi deneyin, daha iyi bir sonuç alacaksınızdır. Kamera çok iyi sayılmaz ama deneyebilirisiniz.
Şöyle bir şey önerebilirim, video bölümünden çözünürlüğü -eğer varsa öyle bir opsiyon- FHD 60'a alın. Çok çok iyi sonuç alacaksınız. Video çekimi yaptığınızda oradan fotoğrafı buraya atabilirsiniz. Daha etkili.Evet çok da iyi degil
Aslında öyle bisi var heraldeFakat sanırım telefonunuz 30FPS olduğu için FHD 60 seçeneğinin olduğunu sanmıyorum.
Sey var heidi, hdr varFakat sanırım telefonunuz 30FPS olduğu için FHD 60 seçeneğinin olduğunu sanmıyorum.
Benim de samsung a21s o özellik var kullanabilir miyim aynı şekilde sizceFakat sanırım telefonunuz 30FPS olduğu için FHD 60 seçeneğinin olduğunu sanmıyorum.