Elimde bir tane Tetramorium sp. kraliçesi var ama bakımının nasıl yapıldığını bulamadım. Bakımını anlatırsanız veya bir internet adresi verirseniz sevinirim ve yeni başlayanlar için bu tür uygun mu?
hocam bu şekilde bakım rehberlerini nasıl paylaşıyorsunuzBaşlangıç için uygundur. Bakımı:
Tetramorium Caespitum Bakım Rehberi
Tetramorium Caespitum Alt familya: Myrmicinae | Tür grubu: Tetramorium caespitum grubu Bölge : Tüm Avrupa bölgesinde yaygın bir tür. Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000+ Monogoni - TK Olumsuz Olumsuz...karincaciftligim.com
Hocam ilk işçisi çıkana kadar besin vermenize gerek yok ama daha hızlı büyütmek istiyorsanız protein yani un kurdu verebilirsiniz onun dışında Tetramoriumlar çoğu şeyi yer ama verirken dikkat etmeniz gereken çok şey var ve elim ağrıdığından dolayı çoğu şeyi yazamıyorum mesela şehirde yaşıyorsanız dışarıdan mümkünse böcek vermeyin ilaçlama oluyor ve ilaçlamada o böcekler ölmesede koloniye zarar verir onun dışında ilk işçiniz çıktığında düzenli besleme yapmanız gerek ayrıca koloni çok büyüdüğünde bir Ow takın sizi idare eder elimden dolayı çok yardımcı olamıyorum, umarım işinize yaramıştır.Elimde bir tane Tetramorium sp. kraliçesi var ama bakımının nasıl yapıldığını bulamadım. Bakımını anlatırsanız veya bir internet adresi verirseniz sevinirim ve yeni başlayanlar için bu tür uygun mu?
Sadece boşluk bıraktım özel birşey yapmadım😁Evet yeni başlayanlar için uygun bir tür aslında bakımı çok kolay bir tür ilk işçisi çıkana kadar herhangi bir besleme yapmanıza gerek yok buradan inceleyebilirsiniz https://karincaciftligim.com/threads/tetramorium-caespitum-bakim-rehberi.7729/
hocam bu şekilde bakım rehberlerini nasıl paylaşıyorsunuz
Bakım rehberinide arkadaş atmış YouTube dan izleyin ve bunu okuyun kesinlikle yeni şeyler öğrenirsiniz.Başlangıç için uygundur. Bakımı:
Tetramorium Caespitum Bakım Rehberi
Tetramorium Caespitum Alt familya: Myrmicinae | Tür grubu: Tetramorium caespitum grubu Bölge : Tüm Avrupa bölgesinde yaygın bir tür. Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000+ Monogoni - TK Olumsuz Olumsuz...karincaciftligim.com
hocam ben paylaştığımda link olarak çıkıyorSadece boşluk bıraktım özel birşey yapmadım😁