Tetramorium sp. bakımı genel

Emirhan6638

Yumurta
Üye
Elimde bir tane Tetramorium sp. kraliçesi var ama bakımının nasıl yapıldığını bulamadım. Bakımını anlatırsanız veya bir internet adresi verirseniz sevinirim ve yeni başlayanlar için bu tür uygun mu?

omereymenc

Nanitik
Üye
Başlangıç için uygundur. Bakımı:

Hasancık

Minör
Üye
Evet yeni başlayanlar için uygun bir tür aslında bakımı çok kolay bir tür ilk işçisi çıkana kadar herhangi bir besleme yapmanıza gerek yok buradan inceleyebilirsiniz https://karincaciftligim.com/threads/tetramorium-caespitum-bakim-rehberi.7729/

hocam bu şekilde bakım rehberlerini nasıl paylaşıyorsunuz

Kaanınçiftliği

Minör
Üye
Elimde bir tane Tetramorium sp. kraliçesi var ama bakımının nasıl yapıldığını bulamadım. Bakımını anlatırsanız veya bir internet adresi verirseniz sevinirim ve yeni başlayanlar için bu tür uygun mu?
Hocam ilk işçisi çıkana kadar besin vermenize gerek yok ama daha hızlı büyütmek istiyorsanız protein yani un kurdu verebilirsiniz onun dışında Tetramoriumlar çoğu şeyi yer ama verirken dikkat etmeniz gereken çok şey var ve elim ağrıdığından dolayı çoğu şeyi yazamıyorum mesela şehirde yaşıyorsanız dışarıdan mümkünse böcek vermeyin ilaçlama oluyor ve ilaçlamada o böcekler ölmesede koloniye zarar verir onun dışında ilk işçiniz çıktığında düzenli besleme yapmanız gerek ayrıca koloni çok büyüdüğünde bir Ow takın sizi idare eder elimden dolayı çok yardımcı olamıyorum, umarım işinize yaramıştır.

omereymenc

Nanitik
Üye

Kaanınçiftliği

Minör
Üye
Bakım rehberinide arkadaş atmış YouTube dan izleyin ve bunu okuyun kesinlikle yeni şeyler öğrenirsiniz.