Fotoğraf atar mısınız?Tetramorium kralicemin yumurta gelişimi çok düşük geldi. 16 haziranda bulmuştum, hala çok büyük değil. yumurtaların sadece sayıları çok. Bunun için işçi eklemeli miyim dışarıdan bulup?
İşçi eklemene gerek yok. Eklesende kabul etme olasılığı çok düşük. Yumurta gelişimi daha fazla olmaz zaten yeni bulmuşsunuz kraliçeyi. Bir kaç haftaya ilk larvaları görürsünüz.Tetramorium kralicemin yumurta gelişimi çok düşük geldi. 16 haziranda bulmuştum, hala çok büyük değil. yumurtaların sadece sayıları çok. Bunun için işçi eklemeli miyim dışarıdan bulup?
Hocam 10 Haziran'da bulmuşum kusura bakmayın yanlış yazmışımİşçi eklemene gerek yok. Eklesende kabul etme olasılığı çok düşük. Yumurta gelişimi daha fazla olmaz zaten yeni bulmuşsunuz kraliçeyi. Bir kaç haftaya ilk larvaları görürsünüz.
Yumurtladığı tarih ve yumurtaların fotoğrafını atarmısınız daha net birşey denebilir.Hocam 10 Haziran'da bulmuşum kusura bakmayın yanlış yazmışım
Yumurtladığı tarih ve yumurtaların fotoğrafını atarmısınız daha net birşey denebilir.
Daha dün yolculukta çok stres yaptı o yüzden çok net çekemedim rahatsız etmemek için kusura bakmayın ilk yumurtlama tarihi 12 haziranFotoğraf atar mısınız?
Fotoğraf çok net değil ama larvaya benzeri birşey görünüyor. Gelişim normal en fazla 1 aya ilk işçiniz çıkar.Daha dün yolculukta çok stres yaptı o yüzden çok net çekemedim rahatsız etmemek için kusura bakmayın ilk yumurtlama tarihi 12 haziran
Tamamdır hocam teşekkürlerFotoğraf çok net değil ama larvaya benzeri birşey görünüyor. Gelişim normal en fazla 1 aya ilk işçiniz çıkar.