Tetralarım ölü gibi.

Lolomuye

Yumurta
Üye
2 ay önce birkaç moli 6 transgenetik tetra ve bir ısıtıcı aldım. Bugün eve geldiğimde tetralardan 2 tanesi yüzmüyordu ama ölüde değillerdi. Solungaçları hareket ediyor ama akıntıya kapılıyorlar ve bazen filtrenin girişine yapışıyorlar. Diğer tetralarım gayet sağlıklı ama bu ikisine ne olduğunu anlayamadım.

Mertali

Asker
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Filtre vs. almadınız mı? Daha fazla detay verin. Su değişimi yapıyor musunuz?

Lolomuye

Yumurta
Üye
Filtre vs. almadınız mı? Daha fazla detay verin. Su değişimi yapıyor musunuz?
Tankım 50 L

Aquawing 8 W 500L-H AQ502HF Şelale Filtrem var ,düzenli dip çekimim yapıyorum ,filtremi düzenli temizlerim.​

Hocam kusura bakma cahilliğime ver ama akvaryumda bi sıkıntı olsa tüm canlılar etkilenmez mi? sadece 2 tanesi etkilendi.

Lolomuye

Yumurta
Üye
Düzenleme: balıklarım öldü arkadaşlar. İnternetten baktığımda transgenetik tetralar üremez yazıyor ama ölen balığımın karnı yumurta doluydu bundan kaynaklı olabilir mi?

Mertali

Asker
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Tankım 50 L

Aquawing 8 W 500L-H AQ502HF Şelale Filtrem var ,düzenli dip çekimim yapıyorum ,filtremi düzenli temizlerim.​

Hocam kusura bakma cahilliğime ver ama akvaryumda bi sıkıntı olsa tüm canlılar etkilenmez mi? sadece 2 tanesi etkilendi.
Eğer su da bir şey varsa ve balıkların bağışıklıkları düştüyse teker teker ölürler. Ama diğer balıkların davranışları normal ve yem yiyorlarsa ölen balıklarda sıkıntı vardır. Yüksek ihtimal bu iki balıkta gidici. fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?

Lolomuye

Yumurta
Üye
Eğer su da bir şey varsa ve balıkların bağışıklıkları düştüyse teker teker ölürler. Ama diğer balıkların davranışları normal ve yem yiyorlarsa ölen balıklarda sıkıntı vardır. Yüksek ihtimal bu iki balıkta gidici. fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?
Öldüler

Mertali

Asker
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
dediğim gibi, diğer balıkların yemesin de davranışlarında anormallik varsa tekrar yazın. Genel fotoğraf da paylaşabilirseniz görünür olarak problem var mı yok mu söyleyebilirim.

Lolomuye

Yumurta
Üye
dediğim gibi, diğer balıkların yemesin de davranışlarında anormallik varsa tekrar yazın. Genel fotoğraf da paylaşabilirseniz görünür olarak problem var mı yok mu söyleyebilirim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-01-05 at 23.24.40.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-05 at 23.24.40.jpeg
    48.5 KB · Görüntüleme: 19

Emperorofinsects

Nanitik
Üye
Akvaryumun çoooook küçük orda anca beta gibi balıkları beslersin. Haftada bir %20 su değişimi yap.