Tetra sorunu

Ünal

Yumurta
Üye
Bende tetra bi koloni var nereyse bir aydır suyu yok transfer için gerekli şeyler olmasına rağmaen geçmiyor bı kaç kez manuel denedim ama Gine eski tüpe geri döndü ne yapmam gerekiyor ve her geçen gün daha çok çoğalıyorlar

ToxiTkAn

Replete
Yardımsever
Üye
Pamukda nem vardır nem olmayınca 1 dk durmuyorlar tüpte

Ünal

Yumurta
Üye
Kuru ya bir aydır nem yok eminim

EgzotikHane

Yumurta
Üye
Bende tetra bi koloni var nereyse bir aydır suyu yok transfer için gerekli şeyler olmasına rağmaen geçmiyor bı kaç kez manuel denedim ama Gine eski tüpe geri döndü ne yapmam gerekiyor ve her geçen gün daha çok çoğalıyorlar
Çokta zorlamaya gerek yok siz su dolu tüpü koyun yeter ordan suyu alırlar ve tüpte nem vardır pamuk kurumamıştır ondan geçmiyorlardır. Bendede messor var tüpte su yok ve pamuğuda kazıdılar ama hala ayrılmıyorlar diğer tüplere geçmiyorlar sen suyu bulduklarına emin ol yeter illaki geçerler ya 1 gün sonra ya 1 hafta sonra çok kasmamak lazım

Ünal

Yumurta
Üye
Biliyorum da öbür türlerde karşılaşmadım tetra biraz zor ya

Musta

Pupa
Üye
transfer aparatını biraz daha büyük tutabilirsiniz belkide sulu olan tüp boş olan yeride nemlendiriyo olabilir, biraz daha az su koymayı deneyin. sadece fikir yürüttüm

BaranNS

Yumurta
Üye
Çokta zorlamaya gerek yok siz su dolu tüpü koyun yeter ordan suyu alırlar ve tüpte nem vardır pamuk kurumamıştır ondan geçmiyorlardır. Bendede messor var tüpte su yok ve pamuğuda kazıdılar ama hala ayrılmıyorlar diğer tüplere geçmiyorlar sen suyu bulduklarına emin ol yeter illaki geçerler ya 1 gün sonra ya 1 hafta sonra çok kasmamak lazım
Çok doğru transfer yapicagim yeri normal a4kagidi ile kapatıp boş olan tüpe ışık tutum 6 gün sonra geçiş yapmaya başladilar 8 günde tamamen geçtiler.