Çokta zorlamaya gerek yok siz su dolu tüpü koyun yeter ordan suyu alırlar ve tüpte nem vardır pamuk kurumamıştır ondan geçmiyorlardır. Bendede messor var tüpte su yok ve pamuğuda kazıdılar ama hala ayrılmıyorlar diğer tüplere geçmiyorlar sen suyu bulduklarına emin ol yeter illaki geçerler ya 1 gün sonra ya 1 hafta sonra çok kasmamak lazımBende tetra bi koloni var nereyse bir aydır suyu yok transfer için gerekli şeyler olmasına rağmaen geçmiyor bı kaç kez manuel denedim ama Gine eski tüpe geri döndü ne yapmam gerekiyor ve her geçen gün daha çok çoğalıyorlar
transfer aparatını biraz daha büyük tutabilirsiniz belkide sulu olan tüp boş olan yeride nemlendiriyo olabilir, biraz daha az su koymayı deneyin. sadece fikir yürüttümBende tetra bi koloni var nereyse bir aydır suyu yok transfer için gerekli şeyler olmasına rağmaen geçmiyor bı kaç kez manuel denedim ama Gine eski tüpe geri döndü ne yapmam gerekiyor ve her geçen gün daha çok çoğalıyorlar
Çok doğru transfer yapicagim yeri normal a4kagidi ile kapatıp boş olan tüpe ışık tutum 6 gün sonra geçiş yapmaya başladilar 8 günde tamamen geçtiler.Çokta zorlamaya gerek yok siz su dolu tüpü koyun yeter ordan suyu alırlar ve tüpte nem vardır pamuk kurumamıştır ondan geçmiyorlardır. Bendede messor var tüpte su yok ve pamuğuda kazıdılar ama hala ayrılmıyorlar diğer tüplere geçmiyorlar sen suyu bulduklarına emin ol yeter illaki geçerler ya 1 gün sonra ya 1 hafta sonra çok kasmamak lazım
Çok doğru transfer yapicagim yeri normal a4kagidi ile kapatıp boş olan tüpe ışık tutum 6 gün sonra geçiş yapmaya başladilar 8 günde tamamen geçtiler.