Test tüpünde çöp problemi

matha

Yumurta
Üye
Camponotus myrmentoma ve Tanaemyrmex alt cinsinden kraliçelerim var. Myrmentoma kraliçeleri genel olarak test tüpünün ortasında yumurtlalarına bakıyor ve çöplerini nemli alana bırakıyor. Tanaemyrmex kraliçeleri nemli alanda olmasına rağmen çöplerini kapı ağzına taşımıyor. Ne yapabilirim?IMG_2442.jpegIMG_2441.jpegIMG_2440.jpegIMG_2439.jpeg

ERTEMi

Pupa
Üye
Transfer almanı tavsiye ederim, her tür çöpünü kapıya taşımaz.

matha

Yumurta
Üye
Transfer almanı tavsiye ederim, her tür çöpünü kapıya taşımaz.
Aciliyeti nedir? Yeni test tüpünde su miktarını azaltmak mantıklı mı anladığım kadarıyla nemi çok seven bir tür değil myrmentoma’lar . Ekstra olarak yeni test tüpünde nasıl bir önlem alabilirim çöp mevzusu için?

det

Larva
Üye
Aciliyeti nedir? Yeni test tüpünde su miktarını azaltmak mantıklı mı anladığım kadarıyla nemi çok seven bir tür değil myrmentoma’lar . Ekstra olarak yeni test tüpünde nasıl bir önlem alabilirim çöp mevzusu için?
En alttaki Camponotus kolonisi dışındakiler transfer gerektirecek kadar kirli gözükmedi bana. Su miktarını azaltmak nem miktarını azaltıyor diye duydum yani mantıklı olur. Karıncalar zaten çöpleri kendilerinden uzaklaştırır normalde, o yüzden nemi azaltıp myrmentomaların pamuğa yakın yaşamasını sağlarsanız onlar kendileri halleder diye düşünüyorum.