Elimde şeffaf kırmızı defter kapağı var onu uygun bir şekilde üstüne yerleştirirsem olabilir mi?O olmaz ama pet şişeyi keserek ve silindir haline yuvarlayıp tüp gibi kullanabilirsin. En basitinden eczaneden şırınga al.
Bu olabilir ama çook zorlama olur. Test tüplerinin tanesi 16 lira falan niye böyle bir düşünceye kapıldınız.Malum ülkemizde test tüplerinin tanesi 100-200tl civarında test tüpü yerine bunu kullanabilir miyim yada yine aynıuç kutusu ama farklı modellerden, karınca içine sıkışır mı??Ekli dosyayı görüntüle 77252
Tam olarak detaylı inceleme şansım şuan yok internetim kısıtlı, acil olduğu için foruma sordum bilgilendirme için teşekkürlerBu olabilir ama çook zorlama olur. Test tüplerinin tanesi 16 lira falan niye böyle bir düşünceye kapıldınız.

Hocam internette baya uygun ben 10 adete 150 200 fln vermiştimMalum ülkemizde test tüplerinin tanesi 100-200tl civarında test tüpü yerine bunu kullanabilir miyim yada yine aynıuç kutusu ama farklı modellerden, karınca içine sıkışır mı??Ekli dosyayı görüntüle 77252