Blabmarket ideal’ dir
100mm başlangıç için uygun diye düşünüyorum, ama istersen en uzunu 160mm ondan da alabilirsin..Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hangi boyutta almam gerek
Cam mı plastik mi almam gerek100mm başlangıç için uygun diye düşünüyorum, ama istersen en uzunu 160mm ondan da alabilirsin..
Hocam ben cam öneriyorum, ama dersin ki pahalı plastik’ te kullanabilirsin ama en ideali cam’ dır..Cam mı plastik mi almam gerek
16x160mm tüpler senin işini görür hocam.Arkadaşlar test tüpü alıcam ama kaç cm alıcağımı bilmiyorum ne önerirsiniz ve hangi siteden almamı önerirsiniz
Dostum 16x160 almanı tavsiye ederim içine pamuklu su koyunca alan çok daralıyo hayırlı hobiler . Ve cam olsun plastikler temizlenmiyo ve çiziliyor karıncanı incelemede cam işini kolaylaştırıcakArkadaşlar test tüpü alıcam ama kaç cm alıcağımı bilmiyorum ne önerirsiniz ve hangi siteden almamı önerirsiniz
KesinlikleDostum 16x160 almanı tavsiye ederim içine pamuklu su koyunca alan çok daralıyo hayırlı hobiler . Ve cam olsun plastikler temizlenmiyo ve çiziliyor karıncanı incelemede cam işini kolaylaştırıcak
Blabmarket sitesi üzerinden almak en uygunu oluyor.Arkadaşlar test tüpü alıcam ama kaç cm alıcağımı bilmiyorum ne önerirsiniz ve hangi siteden almamı önerirsiniz
En uygunu blab market daha ucuza geliyor ve güvebilir.Arkadaşlar test tüpü alıcam ama kaç cm alıcağımı bilmiyorum ne önerirsiniz ve hangi siteden almamı önerirsiniz