Test tüpü transferi.

ZenK

Yumurta
Üye
Şırınga içinde yumurtalı bir kraliçem var. Onu test tüpüne nasıl transfer edebilirim?

omereymenc

Media
Üye
Şırınga içinde yumurtalı bir kraliçem var. Onu test tüpüne nasıl transfer edebilirim?
Şırıngada nem varsa muhtemelen kendi geçmeyecektir, kendiniz kraliçeyi Manuel olarak transfer edebilirsiniz, sonra yumurtaları çöp şiş yardımıyla alır ve koyarsınız. Ancak yumurtalara zarar verebilirsiniz bu durumda. Şırıngadaki su bittiğinde ve pamuğu kurumaya yaklaştığında, tüpü bağlarsanız kraliçe geçecektir.

HobiHouse

Yumurta
Üye
Eğer yumurta sayısı az ise (1 ila 5 arası) ve çöp şişle alamazsanız fazla uğraşmayın bence sadece iki tüp transfer şeklinde kalsın kraliçe diğer tarafa gelip gidiyor ancak yumurtaları taşımıyorsa zorlamamak lazım yeni yerine uyum sağlayıp yumurtlamaya devam edecektir. Yani yumurta sayısı az ise yumurtaları gözden çıkarabilirsiniz birebir yaşadım durumu yumurtaları taşımak bir hayli zor ve stresli.

YasinK32

Yumurta
Üye
Bugün bende aynı işlemi yaptım. Tüp ile şırınganın ağzını birbirine yapıştırdım kraliçe bi 20 dk da falan tüpün içine girdi ben yumurtaları olduğunu görmemiştim. Tam kraliçeyi tüpün içine kapattım şırıngadaki yumurtaları gördüm. Daha sonra tekrardan şırıngayla tüpü birbirine bağladım. Sonra kraliçem yumurtaları taşımaya başladı. 1 saatte %90'ını taşıdı. 1 saat daha bekleyeceğim. Benim gibi yapabilirsin.

Şırınga ışık alıyor tüp Karanlık haberin olsun1776704747116373162887442830451.jpg
Bugün bende aynı işlemi yaptım. Tüp ile şırınganın ağzını birbirine yapıştırdım kraliçe bi 20 dk da falan tüpün içine girdi ben yumurtaları olduğunu görmemiştim. Tam kraliçeyi tüpün içine kapattım şırıngadaki yumurtaları gördüm. Daha sonra tekrardan şırıngayla tüpü birbirine bağladım. Sonra kraliçem yumurtaları taşımaya başladı. 1 saatte %90'ını taşıdı. 1 saat daha bekleyeceğim. Benim gibi yapabilirsin.

ZenK

Yumurta
Üye
tupu karanlik yapip siringaya isik tuttum 8 tane yumurtasi vardi 10 dk da gecirdi kendi basina

IMG_20260420_202937.jpgIMG_20260420_202955.jpg