Test tüpü suyu pembe

Ozixsi1987

Nanitik
Üye
Hocam, tatile gitmiştim. Bir haftadır Tetramorium cinsi kraliçemin test tüpündeki su pembeleşmiş. Yavaş yavaş suya değen pamuğun ucuna doğru geliyor. Transfer etmeye çalıştım fakat test tüpü kırıldı. Şu anda elimde test tüpü kalmadı. Ne yapmam lazım?

1000007178.jpg
1000007177.jpg

karıncabuldum

Media
Üye
Reis en hizli şekilde o tüpteki karıncaları başka tüpe aktar yoksa koloni ölebilir

Yada yumurtaları feda ederek karinca ve kraliçeleri bi yere alıp manuel şekilde tüpü temizlemen lazim suyunu pamugunu herseyini

GAR

Nanitik
Üye
Hocam, tatile gitmiştim. Bir haftadır Tetramorium cinsi kraliçemin test tüpündeki su pembeleşmiş. Yavaş yavaş suya değen pamuğun ucuna doğru geliyor. Transfer etmeye çalıştım fakat test tüpü kırıldı. Şu anda elimde test tüpü kalmadı. Ne yapmam lazım?

Ekli dosyayı görüntüle 66042
Ekli dosyayı görüntüle 66043
Eczaneden şırınga alıp transfer işlemi yapabilirsin, ardından tüpü temizleyip tekrar transfer işlemi yaptığında sorun çözülmüş olur.

turk21450

Yumurta
Üye
Yumurtaları ve larvalarıda nazikçe yeni tüpe aktarırsan güzel olur. Alamazsan kürdan ucunu hafif ıslatıp dokundurarak almayı deneyebilirsin ama kolay eziliyorlar.

GAR

Nanitik
Üye
Yumurtaları ve larvalarıda nazikçe yeni tüpe aktarırsan güzel olur. Alamazsan kürdan ucunu hafif ıslatıp dokundurarak almayı deneyebilirsin ama kolay eziliyorlar.
Hocam, adam tüpüm yok diyor, dikkatlice okuyun lütfen. Zaten tüpü olsa niye başlık açsın?

turk21450

Yumurta
Üye
Hocam, adam tüpüm yok diyor, dikkatlice okuyun lütfen. Zaten tüpü olsa niye başlık açsın?
Yumurtaları feda et diyen kişiye cevaben yazdım. Şırıngayada aktarabilir veya hayvanları ayrı kaba koyup tüpüde temizleyebilir söylenilenler gibi.