Testtüpü almayı düşünüyorum nerden almalıyım ve kaça kaç almalıyım
Forumda buna dair çok konu açıldı, lütfen konu açmadan önce araştırma yapınız.Testtüpü almayı düşünüyorum nerden almalıyım ve kaça kaç almalıyım
Zaten cevap verilen konuya neden yaklaşık aynı cevabı verme ihtiyacı duydunuz?16x160 rahat ve uygundur kirtasiyelerde bulabilissiniz
sakin olalım bazen tek cevap akıldaki soruları gidermeye yetmiyor arkadaş herhangi bir kural ihlali yapmamışZaten cevap verilen konuya neden yaklaşık aynı cevabı verme ihtiyacı duydunuz?
Reis nie gerginsin adamın kafasinda netlensin die dedim en büyük sensin sakin olZaten cevap verilen konuya neden yaklaşık aynı cevabı verme ihtiyacı duydunuz?
Hayır yanlış anladınız, gergin değilim , sadece yazı öyle anlaşılıyor kusura bakmayın.Reis nie gerginsin adamın kafasinda netlensin die dedim en büyük sensin sakin ol
Güzel Kardeşim Benim söylemen güzel olmus ama billeti uğraştırma. Kırtasiye de yok biladerim hayırlı akşamlarForumda buna dair çok konu açıldı, lütfen konu açmadan önce araştırma yapınız.
Test tüpünü internet üzerinde , kırtasiyelerde veya medikal eşya satan yerlerde bulabilirsiniz. 16x160 ideal ölçüdür.
Ne anlatmaya çalıştınız? Sadece kırtasiye de var diye birşey demedim, medikal eşya satan yerler ve internet de dahil ettim:/Güzel Kardeşim Benim söylemen güzel olmus ama billeti uğraştırma. Kırtasiye de yok biladerim hayırlı akşamlar
ben kırtasiyelerde ve eczanelerde bütün gündğr arıyorum ama maalesef bulamadım. internet üzerinden almak istiyorum ama hangisi güvenilir bilemiyorum. belki o arkadaşda bu yönden sormuş olabilir. birde bildiğiniz güvenilir bir internet sitesi varmıdır acaba.Ne anlatmaya çalıştınız? Sadece kırtasiye de var diye birşey demedim, medikal eşya satan yerler ve internet de dahil ettim:/
teşekkürler bende ordan almayı planlıyordum ama yinede tedirgin oluyor insanblabmarket üzerinden alabilirsiniz güvenle
20 tanelik set vardı ama alacaksan 16×160 yerine 18×180 seti öneririm. Özellikle componotus gibi bir tür bakıyorsan minik geliyor tüpler.teşekkürler bende ordan almayı planlıyordum ama yinede tedirgin oluyor insansaolasın.