test tüpü için boru

alperingo

Yumurta
Üye
test tüpünü boruyla Outworld e bağlamak istiyorum ama hangi boruyu kullanacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz

tRushElites

Larva
Üye
16mm çapında tüp kullanıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Ona uygun çok da dar olmayan çapta bir hortum alabilirsiniz.

matrax_5206

Yumurta
Üye
test tüpünü boruyla Outworld e bağlamak istiyorum ama hangi boruyu kullanacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz
İnşaat malzemeleri satan yerlerde hortum terazi borusu diye isterseniz verirler tam uyuyor ve uygun fiyatlı.İsterseniz ince olanı da vardir ama 16 lik tüpe olan Kalın hortum terazi borusu.

Enesersoy45

Gamergate
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Tüpler genelde boru ile doğrudan bağlanmaz.
Öncelikle 16mmlik tüplere uygun bir transfer tıpası alıp sonra tıpaya 12mm dış çaplı bir boru takılır. Gerekirse o borunun içine de 10mm dış çaplı ikincil bir boru takılarak iç alan daraltılır. Borunun ucu da Outworlde bağlanır.

BerkBey

Nanitik
Üye
İnşaat malzemeleri satan yerlerde hortum terazi borusu diye isterseniz verirler tam uyuyor ve uygun fiyatlı.İsterseniz ince olanı da vardir ama 16 lik tüpe olan Kalın hortum terazi borusu.
Terazi hortumu için göz önünde bulundurulması gereken bir şey var, o da salınım miktarı. Akvaryum filtresi için almıştım ancak aşırı yoğun ve bitmeyen bir kokusu olduğu için dip çekiminde kullanıyorum. Karıncalara kullanmadım, kullandıysanız bilmiyorum, salınımı karıncalara zarar verir mi onu da bilmiyorum ama bu durumu düşünün derim.