Suyu var mı göremedim, kılıfı uygun.Ekli dosyayı görüntüle 44573
Karınca ne zaman yumurtlar tahmini süre dün akşam buldum kanattlıydı sonra kanatları koptu bu kadarını biliyom tahmini ne zamana yumurtlar bide tuğkan abi pamuğu öyle koydu diye bende öyle kurdum
Ekli dosyayı görüntüle 44574Bu kılıf olurmu kendini karanlıkta hissedermi
Tuğkan abi pamuğu full suya batırdı bende batırdım. Pamuk full ıslak ama arkasında su yok.Suyu var mı göremedim, kılıfı uygun
Merhabalar, şiringa ilede elbet olur ama test tüpü, canlı yem vb. ürünlerin olması bence şart. Çok kolay temin edebilirsiniz 10-12 TL adedi. Ve şiringada hem net içeriyi göremiyoruz hemde çok sağlıklı değil.Tuğkan abi pamuğu ful suya batırdı bende batırdım pamuk ful ıslak ama arkasında su yok
Islak pamuğun arkasında su olması daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Su olmazsa 1-2 aya kalmaz o pamuk kurur ve tüp değiştirmek zorunda kalırsınız.Tuğkan abi pamuğu ful suya batırdı bende batırdım pamuk ful ıslak ama arkasında su yok
çok çabuk kurur en azından bir yerinden kapatta nem içerde kalsınTuğkan abi pamuğu ful suya batırdı bende batırdım pamuk ful ıslak ama arkasında su yok
Ben izmirdeyimde burada nereden bulabilirim nerelerde satılıyor ben bulamadımMerhabalar, şiringa ilede elbet olur ama test tüpü, canlı yem vb. ürünlerin olması bence şart. Çok kolay temin edebilirsiniz 10-12 TL adedi. Ve şiringada hem net içeriyi göremiyoruz hemde çok sağlıklı değil.
kanka biraz zor bulunuyor kırtasiyelere ve medikalcilere bak bulamazsan direkt sipariş ver kargo gelene kadar dayanır zatenBen izmirdeyimde burada nereden bulabilirim nerelerde satılıyor ben bulamadım
Kraliçem suya hiç gitmiyor sadece çıkışa gidiyor şimdide sadece duruyor normalmi korktumu bilmiyorum yardım edecek varmı
Hiç elleşme kaçamayacağından emin ol ve karanlıkta beklet 1 hafta.Ekli dosyayı görüntüle 44579beyler ben böyle yaptım mavi olan yerler su kırmızı olan yerler ise dolaşacağı yerler ben bunu kapalı bir ortama kapatıcam 1 hafta filan sonra bakıcam sizce ne yapmam lazım
Kraliçem suya hiç gitmiyor sadece çıkışa gidiyor şimdide sadece duruyor normalmi korktumu bilmiyorum yardım edecek varmı