Test tüpü besleme aparatı

Kyouraku67

Pupa
Üye
Merhaba arkadaşlar.
3d yazıcım olsa kesin yapacağım ilk iş olurdu. Bu üründen ben çizerim basabilirim diyen varsa ilk müşterisi ben olurum. Pamuk kazıma, kaçma derdi yok, tüp temizleme derdi yok. Taice ama sitelerinde biraz daha detaylar var 3d yazıcı sahibi arkadaşlar inceleyebilirse süper olur.

mehmetssy

Larva
Üye
Merhaba arkadaşlar.
3d yazıcım olsa kesin yapacağım ilk iş olurdu. Bu üründen ben çizerim basabilirim diyen varsa ilk müşterisi ben olurum. Pamuk kazıma, kaçma derdi yok, tüp temizleme derdi yok. Taice ama sitelerinde biraz daha detaylar var 3d yazıcı sahibi arkadaşlar inceleyebilirse süper olur.
Çok büyük olurmu bilmiyorum ama kuş suluğu iş görebilir eğer mini boyutu varsa çok daha iyi olur

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
IMG_3301.jpeg

Hocam sitelerinde giriş kısmının böyle olduğunu gördüm. Alttaki yem deliğinden kaçarlar. Bunun için bir şey yapılmış mı?

red_pauk

Yumurta
Üye

Şu şekilde bir model buldum sanırım aynısı. basmak isteyen arkadaşlar olursa diye. Filamentim taze bitti maalesef. Eğer elimdeki yeterse deneyip bilgilendiririm.

Ekli dosyayı görüntüle 51603

Hocam sitelerinde giriş kısmının böyle olduğunu gördüm. Alttaki yem deliğinden kaçarlar. Bunun için bir şey yapılmış mı?
Sanırsam yemi verdiğimiz kaşık gibi olan aparat orada sürekli takılı duruyor. Olmadı pamuk tıkarız :D

Kyouraku67

Pupa
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 51603

İçeri sokulan parça kademeli orayı kapatıyor. Mesela şekerli su verdin bitti çıkarıp boşunu takıyosun o parçadan 2 tane geliyo. Soldaki eski sürümmüş sanırım sağdaki yeni daha çok havalandırma diyodu çeviri.

Şu şekilde bir model buldum sanırım aynısı. basmak isteyen arkadaşlar olursa diye. Filamentim taze bitti maalesef. Eğer elimdeki yeterse deneyip bilgilendiririm.

Sanırsam yemi verdiğimiz kaşık gibi olan aparat orada sürekli takılı duruyor. Olmadı pamuk tıkarız :D
Evet takılı duruyor. Arada ki fileyi basım sırasında koyarsanız olucağını düşünüyorum. Attığınız modelide gördüm onda pamuk kullanma şartı var. Yemleme için süper fakat kazma kaçma tehlikesi olanlara fayda sağlamıyor. Taylandlıların yaptığı ürün herşeye çözüm olmuş hani 3d yazıcım olsa seri üretime geçer ticarete girerim. 😂

red_pauk

Yumurta
Üye
İçeri sokulan parça kademeli orayı kapatıyor. Mesela şekerli su verdin bitti çıkarıp boşunu takıyosun o parçadan 2 tane geliyo. Soldaki eski sürümmüş sanırım sağdaki yeni daha çok havalandırma diyodu çeviri.

Evet takılı duruyor. Arada ki fileyi basım sırasında koyarsanız olucağını düşünüyorum. Attığınız modelide gördüm onda pamuk kullanma şartı var. Yemleme için süper fakat kazma kaçma tehlikesi olanlara fayda sağlamıyor. Taylandlıların yaptığı ürün herşeye çözüm olmuş hani 3d yazıcım olsa seri üretime geçer ticarete girerim. 😂
Direkt bu şekilde havalandırmalı model bulamadım. Kendimde onu tasarlayacak kadar bilmiyorum modelleme :D Pamukla olanı bi deneyeceğim hiç yoktan besleme işini çok kolaylaştırıyor gibi.

Kyouraku67

Pupa
Üye
Direkt bu şekilde havalandırmalı model bulamadım. Kendimde onu tasarlayacak kadar bilmiyorum modelleme :D Pamukla olanı bi deneyeceğim hiç yoktan besleme işini çok kolaylaştırıyor gibi.
Evet oda işe yarar yapmalısın. Hatta maliyeti hesapla karını koy bizde sipariş veririz.
Ayrıca Çelik sineklikli modeli tasarlayıp yapabilen çıkar mutlaka. Taylandlı yapıyosa biz alasını yaparız. Benim aklımda bi fikir vardı ama bu model daha çok hoşuma gitti.

hasany

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Merhaba arkadaşlar.
Gerçekten kullanışlı bir ürüne benziyor. Sonunda tüp temizleme çubuğu gibi boş şeylerden sonra güzel bir karınca ürünü görebildik. Konuyu takipteyim.

red_pauk

Yumurta
Üye
Evet oda işe yarar yapmalısın. Hatta maliyeti hesapla karını koy bizde sipariş veririz.
Ayrıca Çelik sineklikli modeli tasarlayıp yapabilen çıkar mutlaka. Taylandlı yapıyosa biz alasını yaparız. Benim aklımda bi fikir vardı ama bu model daha çok hoşuma gitti.
Test baskılarını aldıktan sonrasında yapabilirim umarım. Modelleme için konuşabileceğim bir iki kiş var. Benimde baya hoşuma gitti :D

Kyouraku67

Pupa
Üye
Test baskılarını aldıktan sonrasında yapabilirim umarım. Modelleme için konuşabileceğim bir iki kiş var. Benimde baya hoşuma gitti :D
Bu konuyu @Elraen üstada da bi danışmak gerek belki çizebilir hatta pazar falan açarsa üretip pazara koyabilir diye düşünüyorum.

YalnızGaripAdam

Nanitik
Üye
Merhaba arkadaşlar.
Hocam bunu mevcut karınca hobisi eşyaları satan kişilere ulaştırsak çok iyi olur. Karınca sanatı, ant store sahiplerine ulaştırsak bence basarlar. Gerçekten güzel kullanışlı ürün.

Sayfa sahiplerinin de bu şekilde faydalı ürünler satmaları gerek diye düşünüyorum, suluk vs. Gibi basit şeyler hobiye yeni bir fayda sağlamıyor.

Kyouraku67

Pupa
Üye
Hocam bunu mevcut karınca hobisi eşyaları satan kişilere ulaştırsak çok iyi olur. Karınca sanatı, ant store sahiplerine ulaştırsak bence basarlar. Gerçekten güzel kullanışlı ürün.

Sayfa sahiplerinin de bu şekilde faydalı ürünler satmaları gerek diye düşünüyorum, suluk vs. Gibi basit şeyler hobiye yeni bir fayda sağlamıyor.
Antstore Ersin Bey' e bir atayım.

Kyouraku67

Pupa
Üye
Son düzenleme:

YalnızGaripAdam

Nanitik
Üye
Ersin Bey ile görüştüm bire bir aynısını basabileceğini söyledi ben hemen 10 adet sipariş verdim. Sitesine (Antstore) de ekleyecek linki burdan paylaşırım. Büyük kolaylık sağlayacak bir ürün bence.

Hayırlı olsun. Kargo ücretinden dolayı toplu alışveriş yaparken alacağım. Kargon gelince detaylı bilgilendirirsen güzel olur.

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Kargo gelince bilgilendirir misin?

Fairtale

Nanitik
Üye
bunun benzer bi modeli basmaya çalıştım ve tüpe tam oturmuyordu birde bazı arkadaşlar farklı test tüpü boyutları kullanıyor ant storenin hem ölçü bilgisi vermesi ve hemde farklı ölçülerle basması daha güzel olacağını düşünüyorum

birde stl dosyasını nerden bulabilirim? Atabilecek arkadaş olursa sevinirim

Kyouraku67

Pupa
Üye
Tam bi bilgim yok ama tüp içi 15mm diye biliyorum yani 15mm çapta yaparsanız oturması lazım.

Kuzeykurum22

Majör
Üye
Bu ürünü gördüğüm an çok mantıklı gelmişti Ersin Abi'ye tavsiye edene teşekkür ederim.

Kyouraku67

Pupa
Üye
1000098232.jpg1000098231.jpg1000098230.jpg
ürün geldi. Taylanda ki ürünle birebir olmamış. Misal videodaki ürün tüpe tam kapak gibi sıkışarak oturuyor bunda o sistem yok. Beslemek için çıkarılan aparat 2 kademeli, bunda tutma yeri tam sıfır gidince havalandırma kapanıyor. Çıkarıp takılanın her kapak için yedekli olması lazım. Ersin beyede bunları yazacağım geliştireceğini düşünüyorum.