Karınca hobisine yeni başliyacağım, birazcık araştırdım, ama size sormadanda hemen almiyayım dedim. Siz test tüplerini ve yaşam alanlarıni nerden alıyorsunuz ?
Test tüpünu ben kırtasiyeden aldım 12.5 16cm. Ama sen türüne göre daha küçük test tüpüde alabilirsin 14 veya 16cm kimya mazemesi satan sitelerde toplu olarak daha ucuza alabilirsin oraları incele ve yaşam alanı olarak formikaryum tavsiye etmem ytongdan yapabilirsin karınca çiftliğimda nasıl yapicagin ile alakalı vido var ama işciler çoğalınca yapmanı tavsiye ederim .Karınca hobisine yeni başliyacağım, birazcık araştırdım, ama size sormadanda hemen almiyayım dedim. Siz test tüplerini ve yaşam alanlarıni nerden alıyorsunuz ?
Yatakligi kendim yapsam buğday unu mısır unu birleştirsem olmaz mı veya yataklı gönderen varmı biliyormusn çok almicam 50 gram alcamBen canli yemi ankara canlı yemden yataklığı antalyadan alıyorum.
Camponotus için 16 160 iyi mi test tüpü boyutuTest tüpleleri BLAB MARKET
Canlı yem / yataklık ANTALYA ÇEKİRGE
Formicaryum vs. KARINCAMİZMİR
pamuk / şırınga ECZANELER
ben kendi tercihlerimi belirttim siz istediğiniz yerden alabilirsiniz
Yaşam alanlarını karincamizmir.store (insagram) dan almanızı tavsiye ederim çünkü ben dahil sürekli bir ar-ge çalışması içerisinde olup eksiklerimizi kapatıyoruz kare olan formicaryumu evde kendim test ettim ve daha önce kullandığım formicaryumlardan çok daha sağlam ve kullanışlı
Eğer ben herşeye ayrı ayrı para ödemek istemiyorum derseniz hobi ile alakalı herşeyi karincamizmir den edinebilirsiniz
Tüpleri kendi şehrinde bulabilirsin diğer eşyalarıda canlı yem için antalya çekirge adana canlı yem ankara canlı yem gibi sitelerden elde edebilirsin 3d formicarum vs ant store turkeyden alıyorum gayet kaliteli ürünler.Karınca hobisine yeni başliyacağım, birazcık araştırdım, ama size sormadanda hemen almiyayım dedim. Siz test tüplerini ve yaşam alanlarıni nerden alıyorsunuz ?
İdealdir ben kullaniyorimCamponotus için 16 160 iyi mi test tüpü boyutu
Elimde en büyük 16 var sıkıntı olmazCamponotus içim bir büyük boy çok daha iyi olur ama sorarasan 16 lık ta olur ama 18 ve daha büyükleri çok daha iyi iş yapar tabi sanctus fellah ligniperdus gibilerden bahsediyorsak
Yatakligi kendim yapsam buğday unu mısır unu birleştirsem olmaz mı veya yataklı gönderen varmı biliyormusn çok almicam 50 gram alcam
Sadece kepek kullansak50gr diyorsanız almanıza hiç gerek yok idarelik bir yataklık istiyorsunuz heralde
-galete unu + yeşilmercimek i toz haline getirip karıştırıp kullanabilirsiniz (az miktarda)
-fırından kepek isteyebilirsiniz
-yulaf ezmesi kullanabilirisiniz
-civciv yemi + galete unu
evde kalan ekmekleri blendırdan çekip bile kullanabilirsiniz
buğday unu ve mısır unu kullanmayın gerek yok ayrıca ikisinide severek tüketmiyorlar
Sadece kepek kullansak
Bunu bilmiyordum teşekkürler.Olur, normalide budur