Termit

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Iyi de ben kağıdı ezip pamuğun üstune bastım illa onun dediği gibi mi yapmalıyım baska yerlere de sordum bu işi yapana da sordum kağıt gerekmiyormuş bile odun parçası koyunca
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Neyse sileyim de şunu ugraşmayayım daha fazla
Hocam biz bilmiyoruz başka tekniklerini, bildiğimiz kurulum bu. Farklı şekilde kurulum yapabilen varsa onlara sorunuz.

Üstelik lütfen size yardım etmeye çalışan insanlar olunca onlara ukala cevap vermeyin, aynı şekilde sizde arkadaşa bildiğiniz farklı kurulumları anlatın. Farklı şekilde kurulum yapabilen arkadaşların tecrübelerini merak ediyor arkadaş. Konuyu kilitlemeyeceğim, seviyeli tartışın hocam. Seviyeli tartışmayanı uyarırız.

Tengenuzui

Yumurta
Üye
Reis bilmediğim icin yaptıgım 2. Yaptıgımın kurulumu da attım megerse başka başlık acmadan da eski başlığa ekleyebiliyormuşum yeni öğrendim gelmiş birisi ileri geri konuşuyor ben de sakin kalamam yani
Hocam biz bilmiyoruz başka tekniklerini, bildiğimiz kurulum bu. Farklı şekilde kurulum yapabilen varsa onlara sorunuz.

Üstelik lütfen size yardım etmeye çalışan insanlar olunca onlara ukala cevap vermeyin, aynı şekilde sizde arkadaşa bildiğiniz farklı kurulumları anlatın. Farklı şekilde kurulum yapabilen arkadaşların tecrübelerini merak ediyor arkadaş. Konuyu kilitlemeyeceğim, seviyeli tartışın hocam. Seviyeli tartışmayanı uyarırız.

Bak ne diyecem setup on numara olmuş hiçbir eksiği yok tamda olması getektiği gibi daha fazla beklemeden transferini yap bide sana zahmet günlük aç bizde merakla takip edelim bakalım ne olucak
Eğer isterseniz günlük yaparım termitlere haftada 2 kere felan

Son düzenleme:

Tengenuzui

Yumurta
Üye
Ne saçmalıyorsun 2dir aynı şeyi söylüyorsun ileri geri konuşmaktan kastın olmamış dedik soruyorsun anlatıyoruz bilene sordum dediğin o biliyordu bizbilmiyormuyuz kendi kendine kurtulmayı bırak olmamışsa 10 başlıkta açsan olmamış denilecek buna alışan iyi olur
Dedigim gibi yazma aga sen