Tamam sen yazmaHocam sana nasıl yapılacağını anlattık tekrar yazmıcam olmamış bu şekilde olmuyor çünkü olurunu yazdık yapmadın sormanın alemi yok üst üste sorunca olur demiycez
üslubunuza dikkat ediniz.Tamam sen yazma
üslubunuza dikkat ediniz.
Tekrarlıyorsunuz ki sorularınızı dikkat etmeniz gerek.Sadece ben mi dikkat edeyim tikkyclup dikkat etmesin mi
Takma sen tek üzüldüm şey o termitlerHocam sana nasıl yapılacağını anlattık tekrar yazmıcam olmamış bu şekilde olmuyor çünkü olurunu yazdık yapmadın sormanın alemi yok üst üste sorunca olur demiycez
Başkaların dedikleriyle yapın o zaman buraya atmanıza gerek yok.Iyi de ben kağıdı ezip pamuğun üstune bastım illa onun dediği gibi mi yapmalıyım baska yerlere de sordum bu işi yapana da sordum kağıt gerekmiyormuş bile odun parçası koyunca
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Neyse sileyim de şunu ugraşmayayım daha fazla
Bu işi bilen bir kaç arkadaşla konuştum arkadaşın dedikleri gerekiyorIyi de ben kağıdı ezip pamuğun üstune bastım illa onun dediği gibi mi yapmalıyım baska yerlere de sordum bu işi yapana da sordum kağıt gerekmiyormuş bile odun parçası koyunca
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Neyse sileyim de şunu ugraşmayayım daha fazla
Farketmez onların ağızları bu kadar sert bir odunu kesmekte zorlanır dediğim gibi bir odun gerekliOdunu 3 saat suda beklettim tasla ezdim
dostum arkadaşının dediğini niye inatla yapmıyorsun ki. en doğru set up bu. yapmazsan onun bir kaybı olmaz ama sen canlıları kaybedebilirsin.Odunu 3 saat suda beklettim tasla ezdim
Dostum yaptım zaten tekrar attım adamlar ileri geri konuşmaya başladı yazma felan diye sizene size mi sorcam isteyen yazar yazmak istemeyen yazmaz bu kadar basitdostum arkadaşının dediğini niye inatla yapmıyorsun ki. en doğru set up bu. yapmazsan onun bir kaybı olmaz ama sen canlıları kaybedebilirsin.
Katılıyorum . Termit yetiştirme ;/ değişıkBak ne diyecem setup on numara olmuş hiçbir eksiği yok tamda olması getektiği gibi daha fazla beklemeden transferini yap bide sana zahmet günlük aç bizde merakla takip edelim bakalım ne olucak
Boşversene ne takıcam hayvanlara yazıkTakma sen tek üzüldüm şey o termitler