Termit

Tengenuzui

Yumurta
Üye
Kurulumu bu şekilde ayarladım yeni tüpe alana kadar bu kurulum uygun mu bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi termitlerde çok tecrübesizim bildiklerinizi yazarmısınız lütfe

Ekli dosyalar

• IMG-20220710-WA0033.jpeg
    IMG-20220710-WA0033.jpeg
    27.6 KB · Görüntüleme: 57

TikkyClup

Yumurta
Üye
Hocam sana nasıl yapılacağını anlattık tekrar yazmıcam olmamış bu şekilde olmuyor çünkü olurunu yazdık yapmadın sormanın alemi yok üst üste sorunca olur demiycez

Pixel

Larva
Üye
Hocam sana nasıl yapılacağını anlattık tekrar yazmıcam olmamış bu şekilde olmuyor çünkü olurunu yazdık yapmadın sormanın alemi yok üst üste sorunca olur demiycez
Takma sen tek üzüldüm şey o termitler

Tengenuzui

Yumurta
Üye
Iyi de ben kağıdı ezip pamuğun üstune bastım illa onun dediği gibi mi yapmalıyım baska yerlere de sordum bu işi yapana da sordum kağıt gerekmiyormuş bile odun parçası koyunca
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Neyse sileyim de şunu ugraşmayayım daha fazla

semijcalk

Yumurta
Üye
Iyi de ben kağıdı ezip pamuğun üstune bastım illa onun dediği gibi mi yapmalıyım baska yerlere de sordum bu işi yapana da sordum kağıt gerekmiyormuş bile odun parçası koyunca

Başkaların dedikleriyle yapın o zaman buraya atmanıza gerek yok.

Pixel

Larva
Üye

Bu işi bilen bir kaç arkadaşla konuştum arkadaşın dedikleri gerekiyor

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Odun çok sert ve pamuk ıslanmamamış seçtiğiniz odunun çürür pozisyonda olup elinizle kolaylıkla parçalayabilmelisiniz

Kadir777xp

Yumurta
Üye
Kaynar suda az şekeri çözündürûp odun parćalarını onun içinde beklet daha çabuk yumuşar be termitler in şekeri behendiğini düşünüyorum .

Tengenuzui

Yumurta
Üye
dostum arkadaşının dediğini niye inatla yapmıyorsun ki. en doğru set up bu. yapmazsan onun bir kaybı olmaz ama sen canlıları kaybedebilirsin.
Dostum yaptım zaten tekrar attım adamlar ileri geri konuşmaya başladı yazma felan diye sizene size mi sorcam isteyen yazar yazmak istemeyen yazmaz bu kadar basit

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Bak ne diyecem setup on numara olmuş hiçbir eksiği yok tamda olması getektiği gibi daha fazla beklemeden transferini yap bide sana zahmet günlük aç bizde merakla takip edelim bakalım ne olucak

Kadir777xp

Yumurta
Üye
Bak ne diyecem setup on numara olmuş hiçbir eksiği yok tamda olması getektiği gibi daha fazla beklemeden transferini yap bide sana zahmet günlük aç bizde merakla takip edelim bakalım ne olucak
Katılıyorum . Termit yetiştirme ;/ değişık