Peki sadece camları kestirsem akvaryum silikonu ile birbirine tuttursam olur mu?Şu anki döviz kurları ile ucuza pek bir şey yaptırman mümkün değil. Cam fiyatları uçtu. İşçilik desen zaten bizim esnafımız buse kondurmayı sever. Kendin imal etmeyeceksen zor.
akvaryum silikonu ile yapabilirsin tabiki cama-cam bir yapı ama kapak kısmı resimdeki gibi önden açılır yapmak zorlar camı menteşe için delerken kırılabilir. Akvaryum gibi 4 tarafı kapalı üstü açık kapaklı bir model yapabilirsin onun yerinePeki sadece camları kestirsem akvaryum silikonu ile birbirine tuttursam olur mu?
katılıyorum bir bak istersen güzel ürünleri var.instagramdan ego_terra ile iletişime geçebilirsin bildiğim kadarıyla güvenilir. exo terranın yaklaşık yarı fiyatına gelir.
Hocam emin ol ki daha pahalıdır..Ekli dosyayı görüntüle 493
Bu ürüne benzer bir teraryum yaptırmak istiyorum içinde gecko besleyeceğim ne kadar tutar veya nasıl birşey yapıp daha ucuza mal ederim bir teraryuma 1.5K vermek istemiyorum.
Tuğkan abinin fat tailler için yaptırdığına benzer bir şey ego terradan yaptırılabilir. Bu fotoğrataki gecko için fazla yüksek olabilir eğer cristed gecko değilse ama ben 700 tl altı olcağını sanmıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 493
Bu ürüne benzer bir teraryum yaptırmak istiyorum içinde gecko besleyeceğim ne kadar tutar veya nasıl birşey yapıp daha ucuza mal ederim bir teraryuma 1.5K vermek istemiyorum.