Teraryum fiyatları

savcı

Yumurta
Üye
Selamlar dostlar eskiden ailem nedeniyle eve herhangi bir canlı sokamıyordum ve sadece izlemekle yetiniyordum Karınca Çiftliğimi.Şimdi faaliyete geçmek istedim ve teraryum fiyatları araştırdım.Eskiden 500 600tl olan ExoTerra 90x45x45 olan teraryum 5.786,57 TL olmuş.Karınca Çiftliğim kitlesi çok geniş bir kitle ve bu forumda hepimizin tek amacı ortak hobilerimiz.Tuğkan abinin de yardımıyla sponsorlu içerikler indirimli fiyatlar çok muhteşem olur veya forumumuzun sponsoru camcılık işiyle uğraşan bir arkadaş da olabilir hem ekmeğini kazanır hem de herkesin işini görür.Şimdiden teşekkürler iyi hobiler...

DGHN

Yumurta
Üye
Duşakabin veya cam balkon yapan yerlere gidip artan parçalardan uygun fiyata cam alıp istediğiniz ölçülerde akvaryum silikonu ile birleştirmek suretiyle ucuza yapabilirsiniz. Birine yaptırmaya çalışırsanız işin içine işçilik gireceğinden biraz daha pahalıya gelebilir. (Yinede 5k tutmaz tabi)

Elraen

Yumurta
Yönetici
Yönetici
Ekip
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Vallahi bu aralar hiç bir şey alınmaz. Mümkün olduğu kadar kendiniz çözmeye çalışın. 80 CM'lik teraryum yaptırayım dedim 1800 tl fiyat çıktı.

0Ashina

Yumurta
Üye
Duşakabin veya cam balkon yapan yerlere gidip artan parçalardan uygun fiyata cam alıp istediğiniz ölçülerde akvaryum silikonu ile birleştirmek suretiyle ucuza yapabilirsiniz. Birine yaptırmaya çalışırsanız işin içine işçilik gireceğinden biraz daha pahalıya gelebilir. (Yinede 5k tutmaz tabi)
Güzel bir öneri sunulmuş. Birisine yaptırmaya gerek yok kendi çok rahat yapar.

ÖmerAstam

Yumurta
İlklerden
Üye
Vallahi bu aralar hiç bir şey alınmaz. Mümkün olduğu kadar kendiniz çözmeye çalışın. 80 CM'lik teraryum yaptırayım dedim 1800 tl fiyat çıktı.
Aklındaki teraryumu iletirsen malzeme maliyetine profesyonel şekilde yaptıracağım bir yer var.

MrPinka

Yumurta
Üye
Ben de bu konuda baya bir araştırma yapmıştım Tuğkan abinin yaptırdığı yere baktım,akrilik kap satan yerlere baktım,plastik kapla yapsam mı diye düşündüm (ama ben pek plastikden yana değilim) şu dönemde yapılabilecek en iyi şey eğer zamanın yoksa alman lazım yapıcak bir şey yok ama zaman ayırabiliyorsan yakınlarınızdaki camcılardan cam balkon vs. satan yerlerden cam temin edip ya da kral adamsa o sana belki verir o camları akvaryum slikonuyla kutu gibi kenarlarından birleştirerek bir cam teraryum yapmak.(yani olabildiğince ucuz istiyorsan hammaddeleri alıp sen yapıcaksın.)