Tamamdır ben bu arada içine tohum attım bile aceleci davranıp alayımmı kalsın mı ?Daha yuvaya alışmamıştır, normaldir. 1 hafta falan cover kapatıp bakmayın bence.
Tamamdır ben bu arada içine tohum attım bile aceleci davranıp alayımmı kalsın mı ?Daha yuvaya alışmamıştır, normaldir. 1 hafta falan cover kapatıp bakmayın bence.
Kırıp vermiştim eğer tohum tüketiyorlarsa diye bende kıramayacaklarını düşünmüştüm.Alın bence. Direkt olarak tohumu kıramazlar.
Dursun o zaman. Yemezlerse alırsınız.Kırıp vermiştim eğer tohum tüketiyorlarsa diye bende kıramayacaklarını düşünmüştüm.
Denemedim ben, ne desem yalan olur. Siz deneyin hocam.Aklıma geldi de polen yerlermi sizce ?
Hocam yumurtlamışDursun o zaman. Yemezlerse alırsınız.
Denemedim ben, ne desem yalan olur. Siz deneyin hocam.
Pamuk ıslak mı hocam? Ya da fazla mı ıslak? Fazla nem varsa ondan rahatsız olup uç kısma gitmiş olabilir. Direkt fotoğraf atın isterseniz.Hocam yumurtlamışama suyun yanına değilde tüpün çıkışına yumurtlamış acaba pamuğa yeterli su gelmiyormu neden böyle oldu ki?
Umarım. Teşekkürler yardımların içinFotoğraftan çok görünmüyor ama ittirmişsiniz zaten. Hallolur bence.